ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er en skam, at jeg ikke er sådan et vidunderligt menneske, som folk siger, jeg er, for verden kunne godt bruge nogen af den slags.
Alan Alda

All Inclusive hitter

Det er ikke mindst børnefamilierne, som vælger All Inclusive, hvor også drikkevarer og is er med prisen. På flere hoteller i Egypten er også en klipning inkluderet i rejsens pris.

Stadig flere danskere vil holde sommerferie med All Inclusive. Spies, der er Danmarks største rejsearrangør, sendte i 2007 otte pct. af deres gæster på ferie med det populære koncept. Til sommer vil tallet vokse til 40 pct.

Og endnu flere har lyst til at holde ferie med tegnebogen i lommen. Spies har således stillet følgende spørgsmål til 9.588 medlemmer af selskabets rejsepanel: - Kunne du tænke dig at vælge en ferie med All Inclusive? Til det siger 58 pct. ja, mens 42 pct. svarer ”nej”.

60 pct. af ”ja-sigerne” vælger All Inclusive, fordi det er ”en bekvem måde at holde ferie på”, mens 40 pct. siger, at konceptet er ”en økonomisk fordel og en god måde at holde styr på feriebudgettet”.

- Også i den kommende sommer vil stadig flere danskere tage til Tyrkiet - ikke mindst på grund af at de lokale hotelejere har satset på at bygge All Inclusive-hoteller af høj kvalitet. I 2009 sagde 40 pct. af danskerne, at de kunne tænke sig at prøve All Inclusive – et tal, der altså er vokset med 18 pct. på bare tre år, siger direktør i Spies, Jan Vendelbo.

Men hvorfor ønsker 42 pct. af feriefolket at fravælge All Inclusive? Af dem siger 71 pct., at de vil have mulighed for at prøve de lokale spisesteder på rejsemålet, 24 pct. siger, at de ønsker ”dag for dag at kunne bestemme, hvad de vil spise”, mens to pct. helst vil lave deres mad selv.

- På vores egne familiehoteller tilbyder vi en pakke, hvor maden kun er inkluderet i fem af ugens syv dage. Det giver mulighed for også at spise mere lokalt, siger Jan Vendelbo.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds