ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Mennesket falder af og til over sandheden, men for det meste rejser det sig bare op og går videre.
Winston Churchill

Aalborg Nordguld Akvavit


En øget interesse for luksusakvavit især fra moderne forbrugere kalder på en genfortælling om traditioner såvel som nyfortolkninger. Aalborg Akvavit relancerer nu Aalborg Nordguld Akvavit i en nydesignet flaske og indgår et fast samarbejde med akvavitentusiast og chefkok Boris Buono fra Krogs Fiskerestaurant.

Aalborg Nordguld Akvavit er den eneste akvavit i verden, der er destilleret på rav. Ravet er skabt i Østersøen gennem millioner af år og bidrager det med unikke smagsnoter til den klassiske gyldne luksusakvavit, der lagres på Oloroso-sherryfade. Den bløde afrundede smag og udtrykket appellerer især til et nyt segment af forbrugere.

”Fra moderne forbrugere, der typisk også er
yngre end vores traditionelle målgruppe, oplever vi en stigende interesse for oprindelsen og kvaliteten af vores luksusakvavitter, særligt Aalborg Nordguld Akvavit. Tiden er derfor helt rigtig til at genfortælle akvavittens historie, vores håndværk og akvavittens nære relation til den danske madkultur,” siger Gitte Seierup, Senior Brand Manager for Aalborg Akvavit.

Nyfortolkes af Krogs
Aalborg Akvavit har altid haft en fast plads i den traditionelle madkultur, men som en del af den nye fortælling indgås nu et fast samarbejde med Krogs Fiskerestaurant, der hylder traditionerne med nyfortolkninger af det danske køkken, et oplagt link til Aalborg Akvavit både historisk og i øjeblikket.

”På Krogs har man drukket akvavit gennem 100 år, men for mig er det stadig et oplagt valg til at fortælle vores nye historie gennem det kontemporære danske køkken. Danmark adskiller sig jo markant fra resten af verden med vores kultur for akvavit. Det skal vi være stolte af,” siger Boris Buono, chefkok ved Krogs Fiskerestaurant. Buono arbejder generisk med akvavit på Krogs og har til særlige lejligheder udviklet menuer med Aalborg Nordguld Akvavit som smagsbærer.

Aalborg Nordguld Akvavit findes på udvalgte frokostrestauranter og kan købes i velassorterede supermarkeder til en vejledende udsalgspris af 169,95 kr.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Irish Coffee
Irish Coffee er en ægte klassiker...
Læs mere
Alternativ til almindelig kaffe
Det er ikke alle, der er vilde med en kop sort kaffe, er du en af dem, så kig med her...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds