ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Når en mand åbner bildøren for sin kone er det enten en ny bil eller en ny kone.
Prince Phillip

Sony Vaio E 14P-serie

Den nye Sony E14 fås i tre flotte farver

Den nye Vaio E 14P-serie er designet til at udtrykke personlig stil, samtidig med at den 14” store notebook er en arbejdshest, som let og intelligent hjælper dig med at udføre hverdagens mange opgaver.

Uanset om du er derhjemme, på studiet eller på café sørger det smukke design for blikfang med sine farverige detaljer og innovative “slå-om”-design. Den nye Vaio E-serie fås i tre forskellige farver – hvid, sort eller pink – alle med diskrete farvedetaljer på notebook’ens kanter, låg, touchpad og tastatur. Det moderne design understreges yderligere af aluminiumdetaljer omkring højttalerne.

Den nye Vaio E giver dig baggrundsbelyst isolationstastatur, så du nemmere undgår tastefejl – selv i de mørke nattetimer, når opgaven skal færdiggøres. Baggrundslyset i tastaturet aktiveres automatisk af en lyssensor, som ligeledes dæmper lysstyrken på skærmen for at spare på strømmen.

Den store touchpad giver dig også mulighed for at klikke og intuitivt styre computeren uden at skulle bruge tastaturet. Du kan bladre, zoome, skifte, rulle og dreje alt fra billeder til hjemmesider blot ved at bruge fingrene.

Som noget nyt kan du med intuitive håndbevægelser, Gesture Controls, interagere med computeren via det integrerede webcam. Ved at svirpe hånden til venstre eller højre foran kameraet, kan du bladre mellem internetsider eller billederne i dit fotoalbum. Du kan også pause musikken ved at bevæge hånden nedad og justere på lydniveauet ved at bruge en roterende bevægelse foran kameraet. Gesture Control understøttes på nuværende tidspunkt af Windows Media Player, Internet Explorer 9, PowerPoint og PowerDVD.

Vaio E’s energibesparende design sørger for, at du kan spille eller arbejde længere. Med en batterilevetid på op til 7 timer1 kan du tage noter til lektionerne, fritidssurfe i pauserne og tjekke op på e-mails og de sociale netværk om aftenen.

Hybridgrafikken benytter et dedikeret grafikkort til krævende applikationer som spil, film og billedredigering. Til de mindre krævende opgaver slukkes grafikkortet og bruger derfor ikke batteri, ligesom den energieffektive Vaio-skærm og processor også forstærker batterilevetiden – og det indbyggede optiske drev slukkes automatisk, når det ikke er i brug.

Du har også mulighed for at bruge Vaio E som oplader til din mobiltelefon ved at tilslutte telefonen via USB. Uanset om computeren er slukket eller i dvale, så kan du bruge den som en backup-oplader.

Med den nye Vaio E-serie lanceres også et udvalg af tilbehør, såsom Bluetooth mus og notebook-tasker, der matcher farverne og designet af de nye notebooks.


Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Chevrolet
 Menu
 Natuzzi
 GUBI
 Jesper Holm
 Rosendahl
 Andre artikler
Huaweis nye MediaPad M5
En af de udfordringer, tablets har haft, siden de kom på markedet, er deres skrøbelige glasskærm. Men det er fortid med Huaweis nye...
Læs mere
Nye OLED tv fra Sony
Sony lancerer nye tv og udvider deres 4K HDR tv-serier med nye modeller...
Læs mere
JBL Xtreme 2
JBL Xtreme 2 har et nyt, modigt design kombineret med adskillige andre forbedringer, som bygger videre på succesen fra...
Læs mere
Huawei Smart Scale
Ny smart vægt fra Huawei hjælper dig til din drømmekrop...
Læs mere
Creative Chrono
Creative Chrono er en kraftig bluetooth-højtaler, der også fungerer som FM-radio og vækkeur...
Læs mere
Loewe bild 9
Glamour og minimalisme: Loewe bild 9 OLED er et fascinerende anderledes TV - elegant som en skulptur...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds