ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Sony NEX-F3

Sony NEX-F3

Hvis du ønsker DSLR-kvalitet i kompakt format – altså uden at slæbe rundt på et stort kamerahus – så er NEX-F3 det rigtige valg for dig. Med tredje generation af Sonys hybridkamera til udskiftelige objektiver har det ganske enkelt aldrig været lettere og sjovere at tage billeder i DSLR-kvalitet.

Det nye NEX-F3 hybridkamera kan være i din bukselomme, og bygger på det samme prisvindende design som Sonys andre kameraer i α E-mount-serien. Exmor APS HD CMOS-billedsensoren med 16,1 effektive megapixel er langt større end traditionelle “sigt og skyd”-kompaktkameraer og indfanger mere lys, så du kan optage billeder med minimal støj samt Full HD-videooptagelser (50i/25p) i enestående kvalitet. Ligesom med traditionelle DSLR-kameraer er det nemt at skabe defokuserede effekter, så du opnår en flot kontrast mellem dit skarpe motiv i front og en sløret baggrund.

Det er også nemt at tage selvportrætter med det nye NEX-F3. Du skal bare holde kameraet ud i armslængde og tippe LCD-skærmen 180 grader for at se dig selv på skærmen. Tryk udløseren ned eller lad Smile Shutter-funktionen tage billedet automatisk for dig.

Optagelser i svag belysning eller indendørs er også blevet nemmere og bedre med den indbyggede blitz i kameraet. Den praktiske pop-up blitz blev første gang præsenteret i Sonys NEX-7-kamera og giver dig mulighed for at tage bedre oplyste portrætbilleder og andre motiver, uden at du behøver at medbringe ekstraudstyr til formålet.

NEX-F3 hjælper desuden amatørfotografer med at tage portrætbilleder i absolut topklasse. “Auto Portrait Framing”-funktionen identificerer automatisk dit motivs placering og komponerer derefter selv indramningen, så det endelige resultat bliver et flot portrætbillede i højopløselig kvalitet. For at komme helt tæt på motivet har det tidligere været nødvendigt at medbringe et stort zoom-objektiv, men med teknologien “Clear Image Zoom” fordobler NEX-F3-kameraet objektivets effektive forstørrelsesgrad. Og med Sonys unikke “By Pixel Super Resolution”-teknologi fordobles zoom-området uden at gå på kompromis med billedkvalitet eller opløsning. Det er således den ideelle måde at forbedre brændvidden på dit kamera, uden at du behøver at slæbe en masse ekstraudstyr med dig. Sonys nye NEX-F3 er derfor din perfekte rejsepartner til forevigelse af essentielle øjeblikke.

Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Natuzzi
 Menu
 Rosendahl
 Ford
 Subaru
 UnderCover by LE KLINT
 Andre artikler
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Bose Soundwear Companion
SoundWear Companion højttaleren er udviklet til at holde dig forbundet med musikken, opkald og verden omkring dig...
Læs mere
Polaroid OneStep 2 VF
Polaroid Originals lancerer en ny version af sit succesfulde OneStep 2 instant-kamera. Den nye model hedder OneStep 2 VF...
Læs mere
Beopplay P6
Beoplay P6 er designet med stor fokus på detaljerne. Højttalerens form sikrer, at den står sikkert og stabilt, og den jævne overflade i...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds