ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Hvis man regner med belønning for sin godhed, er det ikke godhed, men beregning.
Piet Hein

Sony NEX-F3

Sony NEX-F3

Hvis du ønsker DSLR-kvalitet i kompakt format – altså uden at slæbe rundt på et stort kamerahus – så er NEX-F3 det rigtige valg for dig. Med tredje generation af Sonys hybridkamera til udskiftelige objektiver har det ganske enkelt aldrig været lettere og sjovere at tage billeder i DSLR-kvalitet.

Det nye NEX-F3 hybridkamera kan være i din bukselomme, og bygger på det samme prisvindende design som Sonys andre kameraer i α E-mount-serien. Exmor APS HD CMOS-billedsensoren med 16,1 effektive megapixel er langt større end traditionelle “sigt og skyd”-kompaktkameraer og indfanger mere lys, så du kan optage billeder med minimal støj samt Full HD-videooptagelser (50i/25p) i enestående kvalitet. Ligesom med traditionelle DSLR-kameraer er det nemt at skabe defokuserede effekter, så du opnår en flot kontrast mellem dit skarpe motiv i front og en sløret baggrund.

Det er også nemt at tage selvportrætter med det nye NEX-F3. Du skal bare holde kameraet ud i armslængde og tippe LCD-skærmen 180 grader for at se dig selv på skærmen. Tryk udløseren ned eller lad Smile Shutter-funktionen tage billedet automatisk for dig.

Optagelser i svag belysning eller indendørs er også blevet nemmere og bedre med den indbyggede blitz i kameraet. Den praktiske pop-up blitz blev første gang præsenteret i Sonys NEX-7-kamera og giver dig mulighed for at tage bedre oplyste portrætbilleder og andre motiver, uden at du behøver at medbringe ekstraudstyr til formålet.

NEX-F3 hjælper desuden amatørfotografer med at tage portrætbilleder i absolut topklasse. “Auto Portrait Framing”-funktionen identificerer automatisk dit motivs placering og komponerer derefter selv indramningen, så det endelige resultat bliver et flot portrætbillede i højopløselig kvalitet. For at komme helt tæt på motivet har det tidligere været nødvendigt at medbringe et stort zoom-objektiv, men med teknologien “Clear Image Zoom” fordobler NEX-F3-kameraet objektivets effektive forstørrelsesgrad. Og med Sonys unikke “By Pixel Super Resolution”-teknologi fordobles zoom-området uden at gå på kompromis med billedkvalitet eller opløsning. Det er således den ideelle måde at forbedre brændvidden på dit kamera, uden at du behøver at slæbe en masse ekstraudstyr med dig. Sonys nye NEX-F3 er derfor din perfekte rejsepartner til forevigelse af essentielle øjeblikke.

Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
 Subaru
 Natuzzi
 Faber
 Menu
 Andre artikler
Huaweis nye MediaPad M5
En af de udfordringer, tablets har haft, siden de kom på markedet, er deres skrøbelige glasskærm. Men det er fortid med Huaweis nye...
Læs mere
Nye OLED tv fra Sony
Sony lancerer nye tv og udvider deres 4K HDR tv-serier med nye modeller...
Læs mere
JBL Xtreme 2
JBL Xtreme 2 har et nyt, modigt design kombineret med adskillige andre forbedringer, som bygger videre på succesen fra...
Læs mere
Huawei Smart Scale
Ny smart vægt fra Huawei hjælper dig til din drømmekrop...
Læs mere
Creative Chrono
Creative Chrono er en kraftig bluetooth-højtaler, der også fungerer som FM-radio og vækkeur...
Læs mere
Loewe bild 9
Glamour og minimalisme: Loewe bild 9 OLED er et fascinerende anderledes TV - elegant som en skulptur...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds