ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En bank er et sted, hvor du kan låne penge, hvis du kan bevise du ikke har brug for dem.
Bob Hope

Storbyer hitter i efterårsferien

De sydeuropæiske storbyer er populære som feriedestination i danskernes efterårsferie. Hvis man vælger Barcelona, som her på billedet, kan man kombinere strandliv og storbyferie og tilgodese flere behov på samme rejse. (Foto: FDM travel).

Rigtig mange danskere tæller ned til efterårsferien, nu hvor sommerferien 2012 er et overstået kapitel for de fleste. De sydeuropæiske, varme storbyer topper endnu engang som de mest attraktive destinationer i den populære ferie i oktober.

Efterårsferien er mellemstationen mellem den lette, lyse sommertid og den mørke, lange vinter. Danskerne bruger i høj grad den tidligere kartoffelferie på en udlandsrejse, hvor der lades op til vinteren. Spørgsmålet er, om ugen skal tilbringes i sydens sol eller på kulturel storbyferie med museer, shopping og caféliv. Mange foretrækker en kombination af begge dele.

”Vores rejsende vil tydeligvis gerne have både sol og storby i efterårsferien. Rom, Barcelona og Paris er meget populære efterårsferiedestinationer, for her kan man både få storbyferie og ofte også forlænge sommeren med en uges ekstra sol. I Barcelona kan man oven i købet kombinere strandliv med storbyferie. Og i Rom kan man kombinere storbyferie med en tur til Sorrento-halvøen og snuppe en dukkert ved Amalfikysten. På den måde kan man tilgodese forskellige behov i familien”, fortæller markedschef i FDM travel, Line Danvad.

Generelt anbefaler FDM travel, at man sammensætter en ferie, der netop tilgodeser alle i familien og eventuelt kombinerer elementer fra forskellige ferietyper på samme rejse.

”I Italien er det oplagt at tage på en kombineret afslapningsferie i Toscana og storbyferie i Firenze, og på de kanariske øer er der god mulighed for badeferie og vandreferie på samme rejse. For familier med teenagere kan det anbefales at køre til Tyskland, hvor Harzen tilbyder massevis af muligheder for mountainbike-kørsel eller andre former for aktiv ferie kombineret med storbyferie i Hamborg eller Berlin. Vi kan sammensætte ferien præcis som folk selv ønsker, så de ikke er afhængige af bestemte rejsedage, men passer den enkelte families behov og ønsker”, fortæller Line Danvad.

Mens de populære sydeuropæiske storbyer hitter hos de, der vil have både sol og storby, er Mallorca endnu engang danskernes foretrukne efterårsferiedestination for de hardcore solentusiaster, mens New York hitter hos de hardcore storbyrejsende i efterårsferien.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds