ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Mennesket falder af og til over sandheden, men for det meste rejser det sig bare op og går videre.
Winston Churchill

FindMinRejse.dk udvider


En årelang passion for blå himmel, frisk luft, rejser og ski er nu kombineret i FindMinSkirejse.dk, hvor rejsearrangør Betina Schack vil gøre alt for at finde de bedste skirejser til de bedste priser.

- Jeg eeeeelsker at stå på ski. Man er aktiv, man får masser af motion og en masse store naturoplevelser. Det er så fedt at stå på toppen af bjerget med udsigt over en hel bjergkæde, og solen skinner fra en skyfri himmel.
Ingen, der har hørt Betina Schack tale om at stå på ski, er i tvivl om, at hun elsker det. Højt endda. For hende er det en ultimativ ferieform, fordi man både får motion, frisk luft og naturoplevelser.
- Og så er man samtidig meget social, når man står på ski. Man er ofte sammen med mange venner eller andre familier. Børnene kan være med fra de er ca. fire år, og så suser alle mand bare derudaf. Mine børn på syv og ni har allerede sat os af og kan sagtens køre stærkere end mor og far, siger hun med et grin.

Koldere desitinationer
Glæden ved skiferier vil Betina Schack nu dele med endnu flere, og derfor har hun etableret sit eget rejsebureau med netop det speciale. Bureauet hedder FindMinSkirejse.dk, og det er en underafdeling af hendes nuværende FindMinRejse.dk.

- Det fungerer på den måde, at vi ordner det hele til den bedste pris. Det skulle gerne være rigtig nemt - og ikke dyrere - at booke ferien. Til gengæld skal du køre selv og rejse på egen hånd uden en rejseleder. Du betaler ikke mere hos os, end hvis du selv havde fundet hotellet. Du slipper bare for at skrive rundt til alle hotellerne for at bestille årets skiferie, forklarer Betina.

Østrig er udvalgt
FindMinSkirejse.dk vil sende sine kunder til Østrig.
- Vi er selv vilde med den østrigske hygge, vilde med maden, med stemningen, med skiløbet. Ja faktisk med det hele. For os er Østrig simpelthen bare det ultimative sted hvad skiløb angår - og det vil vi gerne dele. Derfor har vi valgt Østrig, fortæller Betina Schack.
- Vi hygger for vildt, når vi får varm kakao i løbet af dagen ved en lille alpehytte, hvor personalet serverer i lederhosen og den østrigste folkemusik lyder ud af højtalerne. Det samme om aftenen, når vi hopper i saunaen på hotellet oven på en dejlig middag. Østrig har det hele, slår hun fast.
Betina har meget grundigt testet alle hotellerne, så hun kan stå inde for kvaliteten. Og hun har forsøgt at sammensætte et bredt udvalg fra det lækreste luksus til de mere økonomiske løsninger med ”bare en seng at sove i”.
- Det er også muligt at vælge imellem fra de helt store steder med et endeløst antal kilometer pister til de mindre steder, hvor hele familien nemt kan få et overblik.

FindMinSkirejse.dk er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden og også forsikret med udvidet ansvarsforsikring hos Europæiske Rejseforsikring.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds