ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Lægerne har den lykke, at solen skinner over deres helbredelser og deres fejl skjules af tre favne jord.
Sokrates

Indiske madopskrifter

Indisk – 18 lækre indiske opskrifter

Med denne bog får du en lille samling af det indiske køkkens mange spændende, fremmedartede og velsmagende madopskrifter. De er alle lette at gå til og forsynede med en liste over nødvendige ingredienser og angivelse af tilberedningstid.

Et alsidigt køkken
Den indiske mad er med sin intense smag og stærke farver en udfordring for sanserne, og de fleste mennesker føler sig tiltrukket af duftene og krydderierne fra dets køkken. Det indiske køkken har været under stærk påvirkning af indbyggernes forskellige kulturer og religioner – det vestlige Asien, Persien, mongolerne og det antikke Grækenland samt europæisk madlavning, som kom til i kolonitiden. Karakteristisk for køkkenet er brugen af forskellige krydderier, urter, bælgfrugter og mange grønsager.

Maden i Indien er lige så forskelligartet som landet selv, og hver region har sin egen måde at lave mad på og sit eget typiske særpræg. De vidtspændende kulturelle og religiøse påvirkninger i Indien tilsammen har skabt en kogekunst, der er én af de mest eksotiske og fristende i verden.

Det er spændende at lave indisk mad – og spise den
I denne lille bog kommer du vidt omkring i det indiske køkkens mange retter med inciterende navne. Her er for eksempel opskrifter på oksekødssamosaer med fersken-rosinchutney (små snackpirogger), pakoraer med løg og kumara (indbagte grønsager), kormakylling (krydret kyllingeret), oksegryde fra Madras, lammekorma, dhal med linser og tørrede ærter (indisk linsegrød) samt pistacie-, honning- og kardemommekulfi (indisk dessertis).

Titel: Indisk – 18 lækre indiske opskrifter
Forlag: Forlaget Globe

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Natuzzi
 Faber
 Jesper Holm
 Menu
 UnderCover by LE KLINT
 GUBI
 Andre artikler
Evergreen
Mikkel Karstad er en af landets dygtigste og mest æstetiske kogebogsforfattere. I sin tredje kogebog...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Power Bowls
Grød og power bowls er blevet et kæmpe sundhedsfænomen, og med denne bog kan du komme med på bølgen...
Læs mere
Sødt
Den israelskfødte stjernekok Yotam Ottolenghi, der driver en række deli´er og restaurant i London, har siden...
Læs mere
Regnbuemad
Myten siger, at der for enden af regnbuen findes en værdifuld skat. Måske er der noget om det. I kogebogen "Regnbuemad" bliver...
Læs mere
Brdr. Price Cafe Restaurant Bar
Alle de elskede klassikere fra Brdr. Prices restauranter...
Læs mere
Meyers - Grøn Mad
At vi bør spise flere grøntsager og mindre kød, for vores sundheds skyld og for planetens...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds