ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Venlighed er evnen til at elske mennesker mere end de fortjener.

Danskerne vil ha’ eksotiske eventyr på Thailandsferien

Selvom man fletter eksotiske udflugter ind i sin Thailandsferie, kan man nemt nå at nyde de kilometervis af dejlige strande (Foto: FDM travel)

De seneste ti år har Thailand været en af danskernes absolut foretrukne badeferie-destinationer især i de kolde, danske vintermåneder. Og nu hvor vi er blevet mere fortrolige med det eksotiske, vil vi gerne krydre badeferien med lidt ekstra oplevelser. FDM travel oplever, at vi er blevet meget mere eventyrlystne i det populære ferieland i Østen.

Snorkling i en fascinerende undervandsverden, dagsudflugter i ’longtailboats’ og trekking i bjergene i Nordthailand. Det er nogle af de typiske udflugter, mange rejsende har beriget badeferien i Thailand med de seneste år. Men nu er danskerne efterhånden blevet så fortrolige med ferie i Smilets Land, at vi er klar til at krydre Thailandsferien med endnu mere eksotiske eventyr.

”Vi sender hvert år rigtig mange danskere til Thailand og efterhånden hele året rundt. Og hvor der for nogle år siden var tendens til, at mange rejste derud på badeferie, er danskerne nu i højere grad begyndt at udbygge Thailandsrejsen til enten at indeholde ophold ved flere forskellige strande eller kombinere flere forskellige typer rejse på samme ferie. Danskerne er blevet meget mere eventyrlystne og søger mere end blot den nærmeste strand og poolen ved bungalow-resortet eller hotellet. Og det er glædeligt, for i Thailand er der så mange muligheder for fantastiske oplevelser, som man ligeså godt kan få med, når man er på de kanter”, fortæller markedschef i FDM travel, Line Danvad.

Hvis man skal nævne blot et lille udpluk af den store vifte af muligheder, man kan berige sin badeferie i Thailand med, er der f.eks. trekking i Nordthailand for hele familien, bo i nogle dage hos de lokale på Koh Por i Sydthailand, luksuscamping ved River Kwai, flodcruise på River Kwai, kør-selv-ferie i Sydthailand eller gå på opdagelse i Chiang Mais silkevæverier, papirparaplymagerværksteder og byens parker, hvor de lokale dyrker Tai Chi. Selvom man fletter et eller flere af disse elementer ind i sin ferie, kan man sagtens nå at nyde de kilometervis af børnevenlige strande, bungalows helt ned til vandkanten, lækker mad og et ualmindeligt smilende værtsfolk. Læs mere på www.fdm-travel.dk/thailand/.

En af fordelene ved at rejse til Thailand i det danske sommerhalvår er, at det på denne tid af året er thailandsk lavsæson, og at der dermed er attraktive priser på såvel indkvartering som transport, udflugter m.m..

Bliv inspireret til næste Thailandsferie i de mange rejsendes rejsetips om Thailand: www.fdm-travel.dk/thailand/liste-rejsetips/.

Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds