ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der var aldrig et geni uden et stænk af galskab.
Aristoteles

Sony Xperia Z - Sonys nye flagskib

Sony Xperia Z

Sony Mobile har introduceret deres nye flagskib, Android smartphonen, Xperia Z. Med et 5” fuld HD 1080 Reality Display, Snapdragon S4 Pro quad-core processor, 13 megapixel hurtigtoptagende kamera og 4G LTE, har Xperia Z alle de specifikationer, som forventes af en premium smartphone. Derudover indeholder den det bedste af Sony’s unikke teknologi, indhold, design og forbindelser, hvorved den leverer stærke brugeroplevelser. Xperia Z lanceres globalt i Q1 2013.

“Med Xperia Z samler vi over et halvt århundredes innovation af TV, billeder, musik, film og spilkonsoller og skaber en superphone oplevelse, der i sandhed er enestående,” siger Kuni Suzuki, præsident og CEO for Sony Mobile Communications. ”Med stærke specifikationer, Sony’s medieapplikationer, one-touch funktioner samt en fremragende batterilevetid står Xperia Z stærkt i forhold til at tage førerpositionen på smartphone-markedet. Ved at bringe smartphones ind i kernen af vores strategi, giver Sony deres brugere muligheden for at skabe, nyde og dele indhold og oplevelser som aldrig før.”

Intelligent Sony Teknologi
Xperia Z’s knivskarpe Reality Display, som drives af Mobile BRAVIA® Engine 2, knytter Sony’s lange TV-ekspertise til smartphonen og leverer en fordybende visningsoplevelse med super skarphed og klarhed. Smartphonen deler evner med Sony’s digitale kameraer og indeholder Exmor RS til mobiler, verdens første billedsensor med HDR (High Dynamic Range) video til smartphones. HDR teknologi giver klare billeder med et stærkt baggrundslys, så brugerne kan tage knivskarpe billeder og videoer uanset betingelserne.

Xperia Z indeholder også det nye STAMINA batteri Mode, som kan forbedre standby-tiden med op til fire gange* ved automatisk at lukke batterikrævende applikationer, når skærmen er slukket og starte dem, når skærmen tændes.

Oplev, nyd og del underholdning med Sony’s medieapplikationer og one-touch funktioner
Sony’s medieapplikationer tilbyder en ensartet underholdningsoplevelse over en række af Sony’s enheder. ”WALKMAN”, album- og filmapplikationerne, som er installerede på Xperia Z, giver mulighed for at opdage online og offline indhold gennem en enkelt indgang med nye måder at nyde og dele indholdet. ”WALKMAN” applikationen giver adgang til al din downloadede musik, et bibliotek med 18 millioner sange at udforske fra Music Unlimited og social integration på Facebook, mens Album applikationen giver nem adgang til Facebook-venners billeder og til at gennemse billeder efter lokalitet.

One-touch funktionerne giver brugerne mulighed for nemt at dele musik, billeder og videoer fra deres smartphones med en række NFC-aktiverede Sony enheder, inklusiv højtalere, høretelefoner og nu TV. Med det nye BRAVIA TV, som også annonceres i dag, tillader en enkelt berøring mellem Xperia Z og fjernbetjeningen til TV’et dig at nyde dine billeder og videoer på den store skærm.

Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Subaru
 Chevrolet
 Faber
 Ford
 UnderCover by LE KLINT
 Hyundai
 Andre artikler
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
Sony Xperia 5
Xperia 5 har det bedste fra Xperia 1 i et mindre design, hvor 21:9 CinemaWide-skærmen bevares...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds