ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
I gamle dage havde man pinebænke. Nu har man pressen.
Oscar Wilde

Stegeso - simremad i jern og ler

Stegeso - simremad i jern og ler af Claus Holm

TV2-kokken Claus Holm har fundet stegesoen frem. I bogen “Stegeso - simremad i jern og ler” giver Claus Holm 38 bud på opskrifter til stegeso af både jern og ler.

Claus Holm har huseret i fem år på TV2’s morgenprogram med alskens kokkerier. Nu har han kastet sig over stegesoen og leverer opskrifter til brug i både den kendte, røde Römertopf såvel som i den “ægte” stegeso af støbejern.

Claus Holm er nemlig helt og aldeles ligeglad med, om en stegeso officielt er den ene eller den anden udgave. Som han selv siger: “For alle os madglade mennesker er en stegeso i daglig tale det samme som en ovngyde med låg. Så find den frem fra gemmerne, dér bagerst i skabet”.

Samme ligefremme tilgang til mad og madlavning går igen i bogen - lige fra udvikling af opskrifterne til selve bogproduktionen. Her er nemlig en kogebog, hvor maden ikke er sprøjtet til med hårlak for at tage sig godt ud på fotos.

Det er en kogebog, hvor alle billeder er taget i en rå garage specielt udvalgt til formålet. For at vise at mad i stegeso handler om gode råvarer og masser af tid. Ikke om dyre køkkener. Så for at udfordre kreativiteten og stemningen til bogen rykkede Claus Holm ind i den gamle (men yderst charmerende) garage kun bevæbnet med kniv, råvarer, ovn og stegeso.

Titel:Stegeso - simremad i jern og ler
Forfatter: Claus Holm
Forlag: Turbine Forlaget

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Menu
 Jesper Holm
 Natuzzi
 GUBI
 UnderCover by LE KLINT
 Faber
 Andre artikler
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Regnbuemad
Myten siger, at der for enden af regnbuen findes en værdifuld skat. Måske er der noget om det. I kogebogen "Regnbuemad" bliver...
Læs mere
Power Bowls
Grød og power bowls er blevet et kæmpe sundhedsfænomen, og med denne bog kan du komme med på bølgen...
Læs mere
Webers største hits
Webers største hits er en grillbog, som vi kender den, når den er bedst - skrevet af James Purviance, Webers millionsælgende...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds