ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der hvor forandringens vinde blæser, bygger nogle mennesker læhegn, mens andre bygger vindmøller.

Voksenferie - uden børn


Falk Lauritsen Rejser introducerer hoteller, hvor voksne kan nyde ferien uden at blive forstyrret af barnegråd, skrig og skrål. Men der er stadig masser af muligheder for børnefamilierne forsikrer rejseselskabet.

Børn har generelt fået meget mere opmærksomhed de seneste årtier, og flere og flere ting er lagt til rette for de mindste. Børnevenlighed er blevet et nøgleord for mange familier, og organisationer og virksomheder agerer derefter – også i rejsebranchen.

De seneste år har man imidlertid også set en modreaktion, for vel har voksne brug for ikke altid at skulle tænke på, at børnene skal være i centrum. Som et resultat heraf tilbyder flere hoteller nu, at man kan indlogere sig på deciderede voksenhoteller eller hoteller med børnefri områder.

Voksne har brug for alenetid sammen
Falk Lauritsen Rejser er hoppet med på vognen, og kan nu tilbyde voksenhoteller på bl.a. Mallorca, i Egypten og ved Bodrumkysten i Tyrkiet. Det er der i følge direktør Søren Falk Lauritsen en helt naturlig og logisk forklaring på:

”Falk Lauritsen Rejser er i udgangspunktet et familierejsebureau. Vi gør meget ud af at skabe nogle perfekte rammer for alle medlemmer af familien uanset alder. Vores mange familiehoteller med vandrutsjebaner og vandleg og introduktionen af et helt nyt pirathotel på Mallorca viser, at børnefamilier er blandt vores kernekunder. Det er dog vores erfaring, at man ind imellem også har brug for at hive stikket helt ud og tilbringe noget alenetid sammen med sin mand eller sin hustru. Derfor vil vi gøre det muligt for både unge og ældre par at holde ferie på hoteller, som er helt eller delvist børnefri”, forklarer Søren Falk Lauritsen.

Opbakning blandt gæsterne
En lynhurtig rundspørge blandt 258 gæster på Falk Lauritsen Rejsers facebookside viser, at der generelt er opbakning til det nye initiativ.

52 – eller en femtedel af facebookbrugerne siger, at de altid vil foretrække at holde ferie på et hotel med børnefri områder. 142 – mere end halvdelen af deltagerne i rundspørgen - siger, at de sommetider kunne tænke sig at gøre brug at tilbuddet. Endelig mener 64 brugere, at de aldrig kommer til at indlogere sig på et voksenhotel.

Sabrina, der lidt har et ben i begge lejre, formulerer det således i en kommentar på Facebook:
“Har man ikke selv børn eller store børn er det dejligt, at der er stille og roligt. Jeg er selv gravid nu og glæder mig til at holde ferie, hvor der er børn.. Hver ting til sin tid.”

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds