ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

Hermans aftensmad

Hermans Aftensmad

Thomas Herman har længe ønsket at få tid til at skrive Hermans aftensmad.

En brugbar og håndgribelig kogebog, som er lige til at gå til, og som afspejler de måltider, han i sit professionelle virke har spist til personalemad på de mange forskellige restauranter, han har arbejdet på.

Personalemaden er helt almindelige aftensmåltider fuldstændigt lige som, de måltider, vi alle spiser derhjemme. Mange tror, at kokke udelukkende lever af østers, kaviar eller andre luksusretter og delikatesser, men sådan er virkeligheden ikke.

De krav, som vi stiller til maden i en hektisk hverdag med familie og arbejde gælder absolut også for personalemaden i de travle restauranter. Det skal være nemt, hurtigt og billigt, men vigtigst af alt, også velsmagende.

I restauranterne skal personalemaden være klar til at blive serveret kl. 16:30 og er køkkenpersonalets og tjenernes aftensmad, inden dørene åbnes for gæsterne.

Retterne i bogen er alt mellem himmel og jord, som f.eks: Bagt torsk med lun kartoffelsalat, Braiseret lammebov med grillede grønt, Oksehale ragout, Kalveculotte med bearnaise, fritter & grønne bønner, Brændende kærlighed & hjemme syltede rødbeder, Forlorent vildt med svampe & æbler, Koteletter i fad anno 1980, Høns i frikassé med sommergrønt & masser af persille, Burger, Boller i karry og Stegt rødspætte.

Af desserter kan nævnes: Koldskål med hyldeblomst saft & ingefær, Chokolade mousse, Tarte tatin med æbler og intet mindre end verdens bedste citronfromage.

Om forfatteren
Thomas Herman har længe været et velkendt navn i den gastronomiske verden. Han har været ansat på mange af de danske top restauranter, med smutture ud i den store verden, hvor han har arbejdet på gourmetrestauranter i såvel Frankrig som i Spanien. Han var idemanden bag restaurant Herman i det gamle Nimb i Tivoli, hvor han også regerede som køkkenchef og gjorde en dyd ud af at rehabilitere den danske mad, indtil han valgte at stoppe. Senest har han fungeret som overdommer i den danske version af tv-programmet Masterchef.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Jesper Holm
 UnderCover by LE KLINT
 Rosendahl
 GUBI
 Menu
 Natuzzi
 Andre artikler
Evergreen
Mikkel Karstad er en af landets dygtigste og mest æstetiske kogebogsforfattere. I sin tredje kogebog...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Power Bowls
Grød og power bowls er blevet et kæmpe sundhedsfænomen, og med denne bog kan du komme med på bølgen...
Læs mere
Sødt
Den israelskfødte stjernekok Yotam Ottolenghi, der driver en række deli´er og restaurant i London, har siden...
Læs mere
Regnbuemad
Myten siger, at der for enden af regnbuen findes en værdifuld skat. Måske er der noget om det. I kogebogen "Regnbuemad" bliver...
Læs mere
Brdr. Price Cafe Restaurant Bar
Alle de elskede klassikere fra Brdr. Prices restauranter...
Læs mere
Meyers - Grøn Mad
At vi bør spise flere grøntsager og mindre kød, for vores sundheds skyld og for planetens...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds