ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Mennesket falder af og til over sandheden, men for det meste rejser det sig bare op og går videre.
Winston Churchill

Forårsfarver fra Iittala

Dæk op til familiens fester med den nye skovgrønne farve. I borddækningen kan du også kombinere de to nye grønne nuancer.

De smukke designklassikere fra Iittala lanceres nu i helt nye toner, der udstråler ro, lethed og optimisme. De nye farver er en tone lysere end deres forgængere, og de passer derfor perfekt til at give forårets borddækninger et friskt og elegant pift.

Vinterens kolde mørke er snart på retur, og vi begynder så småt at kunne se frem til forårets lyse lethed. Og imens de første vintergækker titter frem, byder Iittala på klassiske ikoner i nye friske og klare toner, der indkapsler forårets rene og lette fornemmelse.

Inspirerende energi
Den populære serie Teema og lysestagerne Nappula fås nu i en elegant mintgrøn farve, der har rødder i det gamle koreanske keramikhåndværk og den Zen-buddhistiske ånd. I tråd med de nyeste boligtrends er farven kendt for sin inspirerende og energiske udstråling.

Den mintgrønne farve, Celadon green, der oprindeligt er fremstillet ved at tilføje jernoxider til glasuren, omtales af kinesiske håndværkere som ubeskrivelig, fordi den skal opleves, før den kan forstås. Nu er det muligt både at opleve, fornemme og måske endda forstå den legendariske farve, imens du nyder en kop dampende varm the og mærker forårssolens stråler sprede en kildrende optimisme i kroppen.

Varm elegance
De friske forårsfarver indtager også flere af Iittalas populære glasikoner. Eksempelvis lanceres den populære Aalto-vase i en ny delikat laksefarve. Farvens klare lette tone giver mulighed for at sætte prikken over i’et på frokostbordet med en håndfuld duftende hvide tulipaner i en ny elegant udgave af den legendariske vase.

En anden nyhed på Iittalas farveskala er den dybe skovgrønne farve, der blandt andet beriger den klassiske Kartio-serie. Farvens varme og rolige udtryk sikrer, at glas og skåle ikke stjæler opmærksomheden fra deres indhold, og samtidig byder den varme glød på et trygt og stilrent udtryk i borddækningen.

Kvalitetsmæssigt er alle produkterne skabt i gennemfarvet glas, som derfor ikke mister farven, men bevarer de flotte og klare toner.