ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er en skam, at jeg ikke er sådan et vidunderligt menneske, som folk siger, jeg er, for verden kunne godt bruge nogen af den slags.
Alan Alda

Verdens største cruiseskib

Oasis of the Seas er verdens største cruiseskib

Verdens største cruiseskib, Oasis of the Seas, kommer til Europa for første gang.

Verdens største cruiseskib, Oasis of the Seas, giver en kort gæsteoptræden i Middelhavet næste år. – Det er en helt enestående oplevelse både at se og at være om bord på dette skib. Vi regner med, at folk endnu engang vil følge med fra land og småbåde bare for at se giganten, siger Henrik Bergkvist , Salgschef for RCCL i Danmark.

Skibet er 360 meter langt, som længden på 3 ½ fodboldbaner, 30 busser eller to og en halv gang så lang som Hurtigruten M/S Midnatssol. Med sine 73 meter i højden er skibet højere end det Gyldne Tårn i Tivoli, som kun rager 63 meter over jorden. Til sammenligning er Københavns Rådhustårn 105,6 meter højt og Rundetårn 41,8 meter højt. Da skibet sejlede fra værftet i Finland i 2009 og skulle passere Storebæltsbroen mellem Sverige og Danmark, måtte skorstenen afmonteres. Samtidig måtte kaptajnen sætte farten op, således at skibet lå dybt nok i vandet for at kunne gå under broen.

Kostbart kortcruise
Oasis of The Seas, som er det første skib i Oasis-klassen, har normalvis hjemstavn i Fort Lauderdale i Florida og blev søsat i 2009. Hun deler titlen ”verdens største cruiseskib” med sin søster Allure of the Seas, som blev søsat i 2010. Passagerkapaciteten er på maks. 6.296 personer, og med 2.165 mand i besætningen kan skibet have hele 8.400 personer ombord på en gang. Skibet har 16 dæk i højden og er udstyret med 28 toetagers kahytter. Det har kostet den nette sum af 1.4 milliarder dollar. Skibet kan også bryste sig af at have forskellige distrikter, blandt andet Central Park – en 100 meter lang og 19 meter bred udendørspark, Royal Promenade; en fantastisk shoppinggade og Boardwalk som er inspireret af den engelske kyst og forlystelsesparker. Andre muligheder er surfing, spille basket, træne, klatre, gå i biografen, biblioteket eller spa, eventuelt et is- eller vandshow. Det findes også aktivitetsklubber for børn i alle aldre.

Oasis vil gennemføre nogle få sejlinger i Middelhavet i september 2014. Afgangshavnen vil være Barcelona, og cruiset vil blandt andet sejle forbi Rom.

Billetterne til de eksklusive cruises sættes til salg den 11. april i år.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds