ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis du tænker for længe på det næste skridt, kommer du til at tilbringe livet på et ben.

Logitech Harmony Ultimate og Smart Control

Logitech Harmony Ultimate og Smart Control

Logitech annoncerer nu en udvidelse af sin produktlinje af universalfjernbetjeninger med to nye produkter: Logitech Harmony Ultimate og Logitech Harmony Smart Control. Begge produkter rummer en Harmony Hub og smarttelefon-app, der giver lukket kabinetsstyring og mulighed for at styre spillekonsollen fra universalfjernbetjeningen eller smarttelefonen med blot et enkelt tryk. Med Harmony Hub kan man styre lysenheder, der benytter lysapplikationen Philips Hue Light.
”Vi har udviklet universalfjernbetjeningen til det næste niveau ved at give brugeren mulighed for personlig tilpasset styring af hjemmeunderholdningen,” siger Joerg Tewes, der er vice president i Logitechs forretningsenhed for digitale hjem. ”Men det er også nyt, at Harmony-linjen ikke længere udelukkende handler om adgang til underholdning. Det er med de nye produkter også muligt at styre lyset i hjemmet. Så fremover kan man styre tv, sætte en film på og tilpasse rummets lyssætning til den stemning, man ønsker – ved hjælp af et enkelt fingertryk.

Logitech Harmony Ultimate og Logitech Harmony Smart Control er kompatible med mere end 225.000 produkter fra flere end 5.000 forskellige mærker. Begge produkter indeholder Harmony Hub, der bruger den trådløse Bluetooth-teknologi til at tænde for spillekonsoller som Sony PS3, Nintendo Wii og Wii U. Harmony Hub kan også styre infrarøde enheder, der befinder sig inde i lukkede kabinetter, uden man behøver pege i den retning, hvor de befinder sig. Begge kommer desuden med Harmony Smartphone App, som alle i huset kan downloade til at gøre deres smarttelefon til en personlig universalfjernbetjening.

Harmony Hub
Logitech Harmony Ultimate kan styre op til 15 enheder og er en fuldt udstyret fjernbetjening med en farvetouchskærm på 2,4 tommer, der kan bruges til at styre tv, film og musik med swipes og taps. Desuden introducerer Harmony Ultimate muligheden for at programmere Philips Hue-lyssætning, så det er lige så let at ændre rummets lyssætning som at justere volumen på fjernsynet. Der er andre eksklusive funktioner som vibration feedback, så brugeren får en kvittering på at have afgivet en kommando via touchskærmen. Der er også mulighed for at programmere knapperne til både korte og lange tryk, sådan at man kan opnå at have dobbelt så mange funktioner til sin rådighed.

Logitech Harmony Control og Harmony Smartphone App gør din iOS- eller Android-telefon til en universalfjernbetjening med mulighed for at styre op til otte enheder over alt i huset.
Logitech Harmony Smartphone App kan downloades fra Apple App Store og Google Play.

Lagt på 20. april 2013 af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Menu
 UnderCover by LE KLINT
 Rosendahl
 Ford
 Jesper Holm
 Hyundai
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds