ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Vi har kunsten for ikke at dø af sandheden.
Friedrich Nietzsche

Newyorkerbyheart

Newyorkerbyheart af Birthe Lynggaard

Kåret til “Verdens bedste amerikanske kogebog” ved The Gourmand World Cookbook Awards i Paris 2013.

Da Birthe Lynggaard startede sin madblog newyorkerbyheart i 2006, havde hun på ingen måde kunnet forudse, hvor populær hendes blog ville blive. Dengang i begyndelsen var hun en af pionerene i en lille håndfuld danske madbloggere – en bevægelse, der siden har vokset sig kæmpestor og får stadig større tilslutning dag for dag.

Om det er på grund af den ligefremme og åbne stil i newyorkerbyhearts blogindlæg – eller måske de altid gode og inspirerende opskrifter med masser af billeder af ’dagens tallerken’ – har bloggen i hvert fald taget danskerne med storm. Og her seks år efter har hun 1.4 millioner unikke brugere om året og et væld af mennesker, der fast følger de daglige blogindlæg.

I denne bog deler newyorkerbyheart ud af sit hjerteblod og fortæller om det skelsættende ophold som ung au-pair i USA, der var med til at forme hendes dybe forkærlighed og forståelse for ægte amerikansk madkultur.

Bogens opskrifter er unikke for bogen og har aldrig været bragt på bloggen. Endvidere er alle opskrifter udvalgt og kommenteret, så man som læser får et unikt indblik i en helt almindelig amerikansk families måde at ledsage eller fejre hverdagens små og store begivenheder med det helt rette måltid.

Dem, der kender og elsker newyorkerbyhearts åbne, ærlige og fortælleglade stil fra bloggen, vil her få et fascinerende indblik i den madkultur, der har formet forfatteren bag. Og dem, der ikke allerede kender bloggens univers, vil med denne bog få et inspirerende, anderledes og autentisk indblik i ægte amerikansk homecooking – og i en form for mad, der laves og spises med hjertet.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Menu
 Natuzzi
 UnderCover by LE KLINT
 Rosendahl
 Faber
 Jesper Holm
 Andre artikler
I køkkenet med Karen Blixen
For Karen Blixen var gastronomi en kunstart på lige fod med litteratur, musik og maleri...
Læs mere
Jamie Oliver - Grønt
Stadig flere ønsker at spise mere grønt, hvad enten det skyldes helbredsmæssige årsager, økonomiske hensyn eller...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Grøn Mad - Let at lave
Grøn Mad - Let at lave er til dig, der gerne vil spise flere grønsager...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds