ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Misund aldrig nogen hans tilsyneladende lykke! Du kender ikke hans hemmelige sorger.

LG G2

LG G2 - Den første smartphone i verden, der er fuldstændigt fri for knapper på siderne

LG G2 bringer alle elementerne sammen i en enhed med et komfortabelt, funktionelt og elegant design. G2 innoverer inden for smartphone-design, da telefonens knapper er placeret på bagsiden, hvilket gør G2 til verdens første telefonen, der er fuldstændigt blottet for knapper på siden af enheden. ”Rear Key”-konceptet opstod, fordi undersøgelser viste, at jo større telefonen blev, jo sværere blev det at betjene knapperne på siden. At flytte hovedknapperne til telefonens bagside giver brugeren mere kontrol, fordi knapperne er placeret der, hvor pegefingrene naturligt er placeret, når man holder telefonen i hånden. Forskere fandt også frem til, at når man flytter knapperne til bagsiden af enheden, bliver det sværere at tabe telefonen på gulvet, når lyden justeres, mens der tales i telefonen.

Hvis man holder volumenknapperne på bagsiden nede, kan brugeren tilgå QuickMemo og kameraet, hvilket gør noteskrivning og selvportrætter endnu lettere end før. Og hvis LG G2 ligger på en overflade med skærmen opad, behøver man ikke at vende telefonen om for at trykke på ”tænd”-knappen på bagsiden. Med ”KnockON”-teknologien kan LG G2 aktiveres ved blot at trykke let på skærmen to gange.

Skærm fra kant til kant
LG har skubbet udviklingen helt til grænsen ved at indarbejde en 5,2 tommers fuld HD-skærm i LG G2 – den største skærm designet til enhåndsbetjening. Udover den ekspansive billedoplevelse har LGs innovative Dual Routing-teknologi gjort det muligt at formindske telefonens dæksel til blot 2,65 mm. på sidens kant. Og med IPS-teknologien tilbyder LG G2 uovertruffen grafik, præcise farver og et krystalklart billede uden forvrængning.

Samtidig bruger LG G2 Graphic RAM (GRAM), hvilket resulterer i et mere effektivt energiforbrug. GRAM kan reducere displayets energiforbrug med op til 26 procent, når telefonen står på still-billedet og øger enhedens samlede brugstid med cirka 10 procent. Og med det gavmilde 3000 mAh-batteri, der er designet til at drage størst mulig fordel af telefonens begrænsede størrelse, er LG G2 mere end køreklar til en fuld dags arbejde.

OIS og høj opløsning
LGs nye G2-smartphone er udstyret med Optical Image Stabilizer-teknologi (OIS) for at gøre en ende på sløring og gøre billeder klarere og skarpere, selv om kameraet bruges i bevægelse eller i mørke omgivelser. De fleste andre smartphones med OIS tilbyder en opløsning mellem 4 og 8 MP. G2 er unik, fordi den har 13 MP og OIS-teknologi med et slankt design uden en linse, der buler ud. Og funktioner som Super Resolution og Multi-point AF hjælper med at holde alt i fokus, præcis som et standalone peg-og-skyd-kamera.

Hi-fi-lyd i studiekvalitet
I løbet af de seneste år har der været en øget interesse blandt forbrugere i at få en høj lydkvalitet i sin smartphone. Telefonen er blevet knudepunkt for underholdning af alle typer – tv-programmer, film, spil – og forbrugerne forventer, at lydens kvalitet kan leve op til billedets. LG G2 er den første smartphone på markedet i dag, der indeholder 24 bit/192kHz hi-fi-afspilning, der producerer lyd i studiekvalitet, som er langt højere end noget, der findes på cd. Nu kan forbrugerne opleve et nyt niveau af realisme i lyden, som ikke har været mulig før i en smartphone.


Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 UnderCover by LE KLINT
 Chevrolet
 Rosendahl
 Ford
 Menu
 Hyundai
 Andre artikler
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
Sony Xperia 5
Xperia 5 har det bedste fra Xperia 1 i et mindre design, hvor 21:9 CinemaWide-skærmen bevares...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds