ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Misund aldrig nogen hans tilsyneladende lykke! Du kender ikke hans hemmelige sorger.

LG G2

LG G2 - Den første smartphone i verden, der er fuldstændigt fri for knapper på siderne

LG G2 bringer alle elementerne sammen i en enhed med et komfortabelt, funktionelt og elegant design. G2 innoverer inden for smartphone-design, da telefonens knapper er placeret på bagsiden, hvilket gør G2 til verdens første telefonen, der er fuldstændigt blottet for knapper på siden af enheden. ”Rear Key”-konceptet opstod, fordi undersøgelser viste, at jo større telefonen blev, jo sværere blev det at betjene knapperne på siden. At flytte hovedknapperne til telefonens bagside giver brugeren mere kontrol, fordi knapperne er placeret der, hvor pegefingrene naturligt er placeret, når man holder telefonen i hånden. Forskere fandt også frem til, at når man flytter knapperne til bagsiden af enheden, bliver det sværere at tabe telefonen på gulvet, når lyden justeres, mens der tales i telefonen.

Hvis man holder volumenknapperne på bagsiden nede, kan brugeren tilgå QuickMemo og kameraet, hvilket gør noteskrivning og selvportrætter endnu lettere end før. Og hvis LG G2 ligger på en overflade med skærmen opad, behøver man ikke at vende telefonen om for at trykke på ”tænd”-knappen på bagsiden. Med ”KnockON”-teknologien kan LG G2 aktiveres ved blot at trykke let på skærmen to gange.

Skærm fra kant til kant
LG har skubbet udviklingen helt til grænsen ved at indarbejde en 5,2 tommers fuld HD-skærm i LG G2 – den største skærm designet til enhåndsbetjening. Udover den ekspansive billedoplevelse har LGs innovative Dual Routing-teknologi gjort det muligt at formindske telefonens dæksel til blot 2,65 mm. på sidens kant. Og med IPS-teknologien tilbyder LG G2 uovertruffen grafik, præcise farver og et krystalklart billede uden forvrængning.

Samtidig bruger LG G2 Graphic RAM (GRAM), hvilket resulterer i et mere effektivt energiforbrug. GRAM kan reducere displayets energiforbrug med op til 26 procent, når telefonen står på still-billedet og øger enhedens samlede brugstid med cirka 10 procent. Og med det gavmilde 3000 mAh-batteri, der er designet til at drage størst mulig fordel af telefonens begrænsede størrelse, er LG G2 mere end køreklar til en fuld dags arbejde.

OIS og høj opløsning
LGs nye G2-smartphone er udstyret med Optical Image Stabilizer-teknologi (OIS) for at gøre en ende på sløring og gøre billeder klarere og skarpere, selv om kameraet bruges i bevægelse eller i mørke omgivelser. De fleste andre smartphones med OIS tilbyder en opløsning mellem 4 og 8 MP. G2 er unik, fordi den har 13 MP og OIS-teknologi med et slankt design uden en linse, der buler ud. Og funktioner som Super Resolution og Multi-point AF hjælper med at holde alt i fokus, præcis som et standalone peg-og-skyd-kamera.

Hi-fi-lyd i studiekvalitet
I løbet af de seneste år har der været en øget interesse blandt forbrugere i at få en høj lydkvalitet i sin smartphone. Telefonen er blevet knudepunkt for underholdning af alle typer – tv-programmer, film, spil – og forbrugerne forventer, at lydens kvalitet kan leve op til billedets. LG G2 er den første smartphone på markedet i dag, der indeholder 24 bit/192kHz hi-fi-afspilning, der producerer lyd i studiekvalitet, som er langt højere end noget, der findes på cd. Nu kan forbrugerne opleve et nyt niveau af realisme i lyden, som ikke har været mulig før i en smartphone.


Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 UnderCover by LE KLINT
 Subaru
 Ford
 Chevrolet
 Hyundai
 Natuzzi
 Andre artikler
Stabilisator til mobilen
Zhiyun Smooth 4 forvandler din mobiltelefon til et professionelt videokamera...
Læs mere
Samsung Galaxy A9
Verdens første mobiltelefon med fire bagkameraer...
Læs mere
Samsung Galaxy Note9
Samsung Galaxy Note9 har en 6.4” stor Super AMOLED-skærm, det største batteri nogensinde i en Samsung-telefon, samt en...
Læs mere
OnePlus 6
OnePlus har løftet sløret for deres nye premium flagskib OnePlus 6...
Læs mere
Ny P20-serie fra Huawei
I den nye P20-serie har der især været fokus på at give kameraet et markant løft i forhold til tidligere modeller...
Læs mere
Samsung Galaxy S9 og S9+
Som den første telefon med den appen SmartThings forud-installeret, fungerer Galaxy S9 og S9+ som en styreenhed for...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds