ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Croissant med parmaskinke

Croissanter med parmaskinke, Gruyère og pocheret æg

Brunchen har vi danskere for alvor taget til os. Vi har tjek på, hvem der serverer byens bedste brunch, men også og nu når efteråret rusker udenfor, er det oplagt at invitere et par venner eller familie hjem til et par hyggelige og afslappende timer over brunchen lørdag eller søndag.

Den originale Prosciutto di Parma er danskernes foretrukne og en klassiker på de fleste brunch-menuer. De tynde skiver skinke passer godt sammen med både brød, pesto, grøntsager, salat og æg tilberedt på næsten alle måder.

Men det er altid godt med fornyelse og her er en lækker opskrift med parma-skinke til brunchen.

Croissanter med parmaskinke, Gruyère og pocheret æg

2 personer
2 croissanter
2 tsk. Dijonsennep
50 g Gruyère, skiveskåret (du kan også bruge Vesterhavsost eller emmentaler)
2 æg
4 skiver parmaskinke
Salt og friskkværnet sort peber

• Kom croissanterne ind i den forvarmede ovn (200 °C) i 5 minutter.
• Del croissanterne i to. Smør lidt grovkornet sennep på de to nederste halvdele. Læg et par skiver Gruyère ovenpå og varm dem i ovnen, indtil osten bobler.
• Pocher i mellemtiden æggene i kogende vand i 2-3 minutter. Lad dem tørre på et stykke køkkenrulle.
• Læg de pocherede æg oven på den varme ost. Herpå lægges et par skiver parma-skinke, og til sidst lukkes med de øverste halvdele af croissanterne.

Velbekomme!

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Jesper Holm
 UnderCover by LE KLINT
 Faber
 Rosendahl
 Menu
 GUBI
 Andre artikler
Hjemmelavet Chai te
Krydret indisk te med et drys kanel...
Læs mere
Lynstegte grøntsager
Sprøde grøntsager serveret med dampende varme jasminris...
Læs mere
Oksekød med jordnødder
Oksekød og kartofler i kokos-karry sauce, toppet med bønnespirer og jordnødder...
Læs mere
Hjemmelavet jordbæris
Lækker hjemmelavet jordbæris til 10-12 personer...
Læs mere
Tassimo My Way
Takket være den patenterede Tassimo Intellibrew-teknologi kan du få en kop kaffe med den perfekte kvalitet, størrelse og...
Læs mere
Iste med mynte og lime
Forfriskende, smagfuld iste med mynte og lime...
Læs mere
Cafe latte i tre variationer
Cafe latte choko, cafe latte sirup og cafe latte vanille. Kun fantasien sætter grænser!
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds