ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

IMAX-lignende billedkvalitet fra LG

LGs let kurvede 55-tommers OLED-TV sikrer en IMAX-lignende billedkvalitet

LGs let kurvede 55-tommers OLED-TV 55EA980W sikrer en IMAX-lignende billedkvalitet med fantastisk farvegengivelse og uendelig kontrast hjemme i stuen.

Den teknologiske udvikling på TV-siden går i et rasende tempo med det mål at skabe den bedst mulige synsoplevelse. Det er ikke længe siden, at LCD-fladskærms teknologi erstattede det klodsede og store TV-apparat, og nu lancerer LG Electronics det næste gennembrud i form af et revolutionerende OLED-TV med en ergonomisk bøjet skærm for at opnå den optimale synsoplevelse.

LG har designet 55EA980W TVet med en let bøjet skærm for at give en IMAX-lignende synsoplevelse hjemme i stuen. Fem års forskning ligger bag den ergonomisk buede skærm, hvilket gør, at afstanden fra øjet til alle dele af billedet er lige stor. Fordelen ved dette er, at en eventuel kantforvrængning forsvinder, og at ingen detaljer går tabt. Designet er allerede blevet hædret med priser såsom Red Dot: Best of the Best og Europas bedste Design-TV ved dette års EISA Awards.

LG 55EA980W på 55-tommer har en fantastisk billedkvalitet takket være LG’s OLED-teknik, som i modsætning til andre producenter udnytter sin patenterede teknik med hvide pixels. Ved at anvende hvide pixels har LG løst de problemer, som OLED-teknikken tidligere har skrublet med, hertil ujævn farvedistribution og Tv’ets blå pixels med kort levetid. De hvide pixels kan vise alle de individuelle farver af spektret, hvilket gør at de blå pixels bliver forstærket, så de holder længere. For seeren betyder det en hidtil uset billedkvalitet med optimal farvegengivelse i et unikt TV med lang levetid.

Perfekt kontrast
For at få den bedst mulige TV-oplevelse er det ikke tilstrækkeligt med fantastiske farver. Kontrast og responstid spiller også en afgørende rolle. Med OLED tændes og slukkes hver enkelt pixel individuelt, hvilket giver maksimal kontrast og uovertruffen sort farve. Derudover har OLED ekstremt lav responstid, hvilket giver en forbedret bevægelsesskarphed.

LG 55EA980W er udviklet med miljøet for øje, hvilket har spillet en stor rolle for dens miljøcertificeringer. LG’s patenterede Smart Energy Saving teknik gør eksempelvis, at 55EA980W mindsker strømforbruget med op til 67 procent sammenlignet med et almindeligt fladskærms-TV. Store dele af Tv’et er lavet af kulfiberforstærket plast, hvilket gør det ekstremt slankt med kun 4,3 millimeter i dybden og en vægt på kun 17 kilo.

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Jesper Holm
 Menu
 GUBI
 Hyundai
 Ford
 Natuzzi
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds