ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Sony Xperia ZR

Sony Xperia ZR

Den nye Xperia ZR Fra Sony har det højeste niveau for vandafvisning, hvilket gør det muligt at tage billeder og film i Full HD under vand. Denne Android smartphone tilbyder førende teknologi og indhold med en 4,6” HD Reality skærm, 13 megapixel kamera, Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core 1,5 GHz processor og 4G LTE.

Xperia ZR er præcisionsfremstillet til at håndtere alt, hvad livet byder den. Med dens elegante, men stadigvæk holdbare design, er Xperia ZR din perfekte følgesvend både i og uden for vandet. Ligesom den er støvafvisende, er den vandtætte* telefon i overensstemmelse med IP55 og IP58, så du kan holde den under 1,5 meters ferskvand i op til 30 minutter. Kombinationen af, at telefonen er vandtæt og samtidig har en dedikeret kameraknap giver dig mulighed for at optage film i Full HD eller tage billeder under vand, begge med de skarpeste og klareste billeder som resultat. Kameraknappen gør det muligt at optage selv fra en låst skærm, hvilket betyder, at du aldrig mere behøver gå glip af et vigtigt øjeblik.

Xperia ZR indeholder billedsensoren Sonys Exmor RS til mobiler med HDR (High Dynamic Range) til både billeder og film. Det betyder, at telefonen tager perfekte billeder og film uanset betingelserne. Det enestående Auto Mode kombinerer scenegenkendelse med højteknologisk billedbehandling af høj kvalitet (HDR og lydreduktion), så kameraet automatisk tager billeder med de mest optimale indstillinger. Og når du vil fange bevægelser hurtigt, kan du bare aktivere Burst Mode og dermed tage et ubegrænset antal billeder med 15 billeder per sekund.

Xperia ZR indeholder også Battery Stamina Mode, som forbedrer din smartphones standbytid væsentligt, idet den automatisk lukker batterikrævende applikationer, når skærmen er slukket, og starter dem igen, når skærmen tændes.

Xperia ZR’s solide, men stadigvæk behagelige design matches af et udvalg af klassiske og friske farver – sort, hvid, pink og mintgrøn – som alle giver dig mulighed for at udtrykke din egen stil.

Skærmoplevelse af høj kvalitet
Nyd underholdning på farten med den superskarpe 4,6” HD Reality skærm, som drives af Mobile BRAVIA Engine 2. Ved at kombinere teknologiekspertisen fra Sonys udvalg af BRAVIA tv’er, sammen med det smukt designede OptiContrast™ panel leveres der en smuk visningsoplevelse af høj kvalitet på skærmen.

Nem deling
One-touch-funktioner giver dig mulighed for nemt at dele musik, billeder og film fra din smartphone til en række NFC-aktiverede Sony-enheder, inklusiv højtalere, høretelefoner og tv.

Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Jesper Holm
 Rosendahl
 Menu
 Faber
 Subaru
 Natuzzi
 Andre artikler
Huawei Watch GT 2
Huaweis nye smartwatch GT 2 kommer i to modeller med hver to varianter, der alle byder på...
Læs mere
OnePlus 7T Pro McLaren Edition
OnePlus 7T Pro McLaren er inspireret af det velkendte McLaren-design...
Læs mere
OnePlus 7T Pro
OnePlus 7T Pro er en del af det nye premium-smartphone line-up, der kører på OxygenOS 10.0-softwaren for at...
Læs mere
OnePlus 7T
Den nye OnePlus 7T byder på et dristigt nyt look, der indeholder et avanceret triple-kamera setup...
Læs mere
Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold er en helt ny type smartphone, som kombinerer stor mobilitet, en større skærm og et alsidigt kamera i en...
Læs mere
Sony Xperia 5
Xperia 5 har det bedste fra Xperia 1 i et mindre design, hvor 21:9 CinemaWide-skærmen bevares...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds