ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
I gamle dage havde man pinebænke. Nu har man pressen.
Oscar Wilde

Devialet 170 - Så enkelt og alligevel helt fantastisk

Devialet lydsystem

De fleste personer kan blive enige om, at et godt lydsystem ofte er grimt indpakket og forbundet med kabler i metervis. Tilsvarende er de ledende designerprodukter så fokuseret på design, at lyden bliver nedprioriteret. Drømmen må være den elegante lyd, der ser ud som en drøm og spiller som en drøm.

Designerne fra franske Devialet drømte om det enkleste produkt til at opfylde alle vore forventninger til et komplet lydsystem. Intet er glemt, og alligevel er intet overflødigt. Det er lige tilpas.

Når du oplever Devialet for første gang, vil du straks indse, at den er helt enestående. Enkelt og samtidig sofistikeret design understreger den teknologiske overlegenhed og forbereder brugeren på store følelser. Glem de klodsede traditionelle hi-fi-kasser og kabler i metervis, Devialet udtrykker afgjort en æstetisk balance uden at gå på kompromis med lyden. Devialet vil passe naturligt ind i din livsstil.

Devialet er skabt af et massivt stykke aluminium behandlet med sort krom, designet til at indgå i et minimalistisk moderne interiør. Tryk på den eneste knap og et kraftfuldt komplet lydsystem starter. Knappen er Devialet-logoet, designet af Arthus-Bertrand, berømt parisisk juveler som bl.a. har produceret medaljer til Den Franske Republik siden 1803.

Devialet er skabt til at opfylde høje krav til præstation, men designet til at give dig daglig glæde, uden kompromiser og intet er overladt til tilfældighederne. Devialet er udstyret med de tilslutninger du har behov for. Du behøver blot at installere din Devialet enten vandret eller lodret på væggen. Hvad du synes er bedst.

Udviklingen af Devialet er dikteret af bestræbelser på konstant at overraske dig og stille din tilfredshed. Uanset om Devialet placeres lodret eller vandret, vil displayet positionere sig i forhold til dig. Takket være gratis apps til iOS og Android, kan du have utallige fjernbetjeninger til din Devialet.

Velkommen til fremtiden
Hos Devialet tror man på både den tekniske og menneskelige udvikling. Devialet er designet til digital musik i alle former, og i særdeleshed tabsfrie filformater. Den eksklusive Devialet AIR-teknologi sikrer trådløs HD-kvalitet uden tab.

Devialet AIR-teknologi garanterer trådløs streaming af musik fra computer, smartphone eller tablet via Wi-Fi. I modsætning til traditionelle løsninger som Airplay eller Bluetooth respekteres musikken under streamingen og muliggør ægte High-Definition. For allerførste gang nogensinde i trådløs lyd.

Foretrækker du kabelforbindelser, så forhindrer Devialet dig slet ikke i dette. Udstyret med Ethernet, USB, digitale og analoge forbindelser er Devialet helt klar til dig.

Designet til hele livet
Devialet er multi-anvendelig, takket være accepten af alle audiovisuelle formater. Devialet er det eneste lydsystem i verden som udelukkende styres af software, hvilket giver tusindvis af konfigurationsmuligheder, også dem du ønsker.

Dine børn kan bruge fjernbetjeningen og hæve lydstyrken helt uhørt. Frygt intet, du kan reducere ydelsen i din Devialet og undgå skader på dine højtalere. Du kan ændre funktionerne for knapperne på fjernbetjeningen, det er helt op til dig. Alle muligheder, fra den enkleste til den mest sofistikerede, kan styres.

Regelmæssige og gratis opdateringer sikrer at din Devialet forbliver på sit højeste. Hent opdateringen, og på få sekunder, vil din Devialet udvikle nye færdigheder.

Devialet serien

Devialet 110
Alt hvad Devialet byder på, ADH (Analog-Digital-Hybrid), suveræn lyd, kraftfuld, gratis opgraderinger, enkel i brug, enestående design og klar til brug. Pris kr. 39.000,-

Devialet 170
Den foretrukne model af entusiaster som ønsker at tilslutte grammofon. Masser af kræfter og utallige muligheder. Pris kr. 55.000,-

Devialet 240
Modellen helt uden kompromiser for entusiaster, udstyret med alle optioner, over-kraftfuld og totalt opgraderbar. Pris kr. 99.000,-

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Faber
 UnderCover by LE KLINT
 Natuzzi
 GUBI
 Ford
 Jesper Holm
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds