ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En vred mand er sjældent fornuftig; en fornuftig mand er sjældent vred.

Badevenligt ørkenland


Falk Lauritsen Rejser har oplevet en stærkt stigende interesse for Jordan. Landet byder på eventyrlige ørkenlandskaber, store kulturoplevelser, gode badestrande og – ikke mindst – stabilt solskinsvejr hele året rundt.
Når den mørke vintertid melder sin ankomst i Nordeuropa, begynder folk at orientere sig mod rejsemål, hvor vejret arter sig anderledes attraktivt.

Jordan er et af de rejsemål der - akkurat som Egypten - kan tilbyde både stabilt solskinsvejr, gode dykkermuligheder og en flere tusind år gammel kulturhistorie, som der er rig lejlighed til at opleve på nærmeste hold.

Det har rigtig mange danskere fået øjnene op for i løbet af det seneste år, forklarer Falk Lauritsen Rejsers direktør, Søren Falk Lauritsen:

Et godt alternativ til Egypten
“Inden for et relativt lille område er der mulighed for at få store og mindeværdige oplevelser i både ørken og ved Det Røde Hav. Man kan stifte bekendtskab med de enestående templer, der er hugget ind i sandstensklipperne i oldtidsbyen Petra, se de magiske og eventyrlige landskaber i Wadi Rum-ørkenen, der er udødeliggjort i filmen ”Lawrence of Arabia” og nyde havnebyen Aqaba, der tilbyder badeferie og uforglemmelige oplevelser med dykning og snorkling ved de smukke koralrev i Rødehavet, forklarer Søren Falk Lauritsen og tilføjer:

”At Jordan samtidig er leveringsdygtig i moderne ferieresorts med lækre hoteller og god komfort, tæller selvfølgelig også på plussiden. Og så skal man heller ikke glemme en anden stor naturoplevelse, nemlig Det Døde Hav. I verdens lavest beliggende og mest saltholdige sø, kan man flyde som en prop på vandet, mens man læser en bog og plejer sin hud”, fortæller Søren Falk Lauritsen.”

Nemt til Jordan for både øst og vest
Falk Lauritsen Rejser flyver fra Billund til København og videre herfra til Jordan og badebyen Aqaba. Aqaba ligger ved Aqababugten i Det Røde Hav mellem Sinai-halvøen og den Arabiske Halvø - tæt på havnebyerne Taba i Egypten og Eilat i Israel.

”Aqaba er ideelt, hvis man vil opleve det bedste af to verdener: Det bekymringsløse badeferieliv ved kysten kombineret med besøg i Petra, Wadi Rum og de gamle, fascinerende karavanebyer, hvor handlende gjorde holdt på krydderi- og silkevejen”, fortæller Søren Falk Lauritsen.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds