ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Når en mand åbner bildøren for sin kone er det enten en ny bil eller en ny kone.
Prince Phillip

Fitbit - Et skridt tættere på en bedre søvn

Fitbit

Den populære fitness-tracker Fitbit kommer endelig til Danmark og resten af norden. Fitbit er den personlige træningsmakker, der måler dine skridt, søvnrytme og forbrændte kalorier, så motivationen holdes oppe.

Vi kender det alle lidt for godt. De gode intentioner er der, men det er så nemt lige at hoppe på bussen eller tage elevatoren i stedet for trappen. Med det nye trackersystem Fitbit bliver du motiveret til at tage de små skridt i dagligdagen, der til sammen giver gode resultater.

”Fitbit har været en succes i 27 lande verden over, så det er med stor glæde, at vi nu også endelig kan lancere Fitbit i Danmark. Fitbit tilbyder et simpelt og brugervenligt system til alle dem, der vil være mere aktive i deres hverdag uden at bruge ekstra tid. Fitbit motiverer dig og giver dig muligheden for at dele din fremgang med venner, familie eller kollegaer” Siger Peter Groom, Salgsdirektør for Fitbit i Nordeuropa.

”Fitbit kombinerer alt det bedste i design og teknologi og giver dig al den information du skal bruge for at holde øje med din fremgang og motivere dig til et sundere liv.”
Fitbit er en personlig tracker, der noterer hvor meget du bevæger dig, hvor godt du sover og hjælper dig med at holde styr på, hvad du spiser, og hvor meget du forbrænder. Disse tre faktorer - motion, søvn og kost - er alment anerkendt som baggrunden for ethvert sundt liv.

Konkurrer med dig selv og dine venner
Fitbit forbindes trådløst til din smartphone, så du hele tiden kan se, hvor meget du har bevæget dig, og hvordan din indsats har været i forhold til andre dage. Fitbit fungerer derfor som din personlige træningsmakker, der holder dig til ilden og sørger for, at du hver dag får bevæget dig, det du skal. Tilmed kan du på fitbit.com møde dine venner, så I kan konkurrere og motivere hinanden.

Fitbits produktserie, der også indeholder en badevægt, lanceres i Danmark den 1. november. I første omgang kan produkterne købes hos følgende forhandlere Coolstuff.dk, Elgiganten, Fona, Expert og Apple Store.

Fitbit Flex
Fitbit Flex er et minimalistisk armbånd, der måler hvor langt du går, og hvordan du sover. Små LED-lys signalerer, hvor langt du er kommet i forhold til dine daglige mål, så du hele tiden er opdateret. Armbåndet kan du både have på, når du sover, og når du går i bad, så du hele tiden er fuldt opdateret.

Fitbit One
Fitbit One sættes i din bukselomme og følger dig igennem din dag. Om natten kan den sættes i et behageligt armbånd og følge din søvn.

Fitbit Zip
Fitbit Zip er på størrelse med en femkrone og tracker, hvor langt du går, og hvor meget du forbrænder. På Fitbit Zip’s indbyggede skærm kan du let hele tiden følge hvor mange skridt, du har taget i løbet af dagen.

Fitbit Aria
Fitbit Aria er en intelligent vægt. Aria måler ikke blot din vægt, men også dit BMI og din fedtprocent. Dine data bliver synkroniseret via wifi til din personline Fitbit hjemmeside, så du kan holde øje med din fremgang.
Vægten kan genkende op til 8 forskellige personer, så hele familien kan bruge den.

Fakta om Fitbit
• Fitbit blev opfundet i San Francisco i 2007 og har siden hjulpet mennesker verden over gennem sin opfindsomme kombination af teknologi og sundhed.
• På fitbit.com kan du gennem funktionen Dashboard skabe dig et overblik over Fitbits mange funktioner. Desuden kan du her også følge dine venners resultater og se hvem, der får rørt sig mest i løbet af dagen.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Designers Remix
 GUBI
 Fransa
 Natuzzi
 Frk. Lisberg
 By Malene Birger
 Andre artikler
Mad der sætter gang i forbrændingen
Strammer bukserne for meget om maven? Så er det på tide at få sat gang i forbrændingen...
Læs mere
Hold gang i romancen
Det kan være svært at holde gang i romantikken når forelskelsen er dalet...
Læs mere
Et godt grin er guld værd
Findes der noget bedre end et godt grin? Et af dem, der får os til at slå os selv på låret...
Læs mere
Husk komplimenterne
Komplimenter er svære at give og modtage...
Læs mere
Sæt fokus på din søvn
Søvnmangel er lige så alvorligt for vores helbred som alkoholproblemer og overvægt…
Læs mere
Kalorier – ven eller fjende?
I de rette mængder giver de os energi og næring, men hvis vi overdriver, sætter de sig...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds