ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
I gamle dage havde man pinebænke. Nu har man pressen.
Oscar Wilde

Le Creuset-proptrækker

Le Creuset-proptrækker

En proptrækker med et lækkert design, der ligger godt i hånden og gør det legende let at åbne en flaske vin, er et must for alle vinelskere. Nu kommer Le Creuset med den kendte LM-150 proptrækker i en ny, eksklusiv kvalitet. Proptrækkeren er lavet i metal med en flot Silver Black-legering, der med sin eksklusive stil afspejler dens høje kvalitet, unikke ydeevne og lange holdbarbar.

Med proptrækkerens buede former, et-hånds-grebet og den automatisk selvoptrækkende mekanisme bliver det ikke nemmere at åbne en flaske vin. Jesper Hedegaard, som er en af Danmarks mest erfarne vinforedragsholdere, åbner mange flasker vin hvert år og kender til de udfordringer, der kan være i forbindelse med de forskellige proptyper. Jesper Hedegaard, som også besidder titlen som europamester i vinsmagning, siger om netop denne proptrækker: ”LM-150 er enkel at betjene og åbner hurtigt, præcist og problemfrit de fleste proptyper”. Jesper Hedegaard, der udover EM-guldet er nykåret sølvvinder ved VM i blindsmagning, tilføjer: ”Jeg åbner omkring 2.000 flasker vin om året, og har derfor behov for en proptrækker, der enkelt, sikkert, hurtigt og nemt kan gøre arbejdet. Til det formål er LM-150 ideel.”

Proptrækkerens skrue har den helt rette udformning til smidigt og ubesværet at dreje ned i proppen for effektiv optrækning. Skruen er lavet i rustfrit stål med en tre-lags non-stick belægning, der gør den særdeles stærk. Skruespidsen er lavet, så den automatisk tilpasser både kork- og syntetiske propper. LM-150 i metal kan åbne op mod 25.000 vinflasker, og den skruen kan klare omkring 2.000 propper, inden den skal udskiftes.

TM-200 Activ-Ball er en populær proptrækker fra Le Creuset, der nu kommer i en klassisk sort udgave. De flotte, afrundede kurver giver proptrækkeren et unikt og elegant design. TM-200 Activ-Ball er en selvoptrækkende proptrækker, der gør det nemt at fjerne alle typer propper fra dine vinflasker. Soft-grip overfladen på ydersiden af proptrækkerens krop og på drejehåndtaget giver et sikkert og behageligt greb. Det bølgede drejehåndtag har en ergonomisk form, der gør det nemt at dreje skruen ned i proppen. Kuglen på skruen holder fast i proppen og gør det nemt og hurtigt at fjerne proppen fra flaskehalsen, så du kan nyde den gode flaske vin.

LM-150 kommer i en flot gaveæske inklusiv folieskærer og er en oplagt gaveidé til alle, der holder af druernes ædle dråber til hverdag og fest. TM-200 kommer ligeledes i gaveæske, og GS-200 kombinerer TM-200 med den populære folieskærer FC-200, der med sine fire hjul effektivt fjerner folien fra vinflaskens top ved blot et kvart drej med hånden. Dermed har du et fuldendt sæt til åbning af dine vinflasker mange år fremover.

Garanti
LM-150: 10 år
TM-200 & GS-200: 5 år

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Irish Coffee
Irish Coffee er en ægte klassiker...
Læs mere
Alternativ til almindelig kaffe
Det er ikke alle, der er vilde med en kop sort kaffe, er du en af dem, så kig med her...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds