| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | |
| | | | | | |
Misund aldrig nogen hans tilsyneladende lykke! Du kender ikke hans hemmelige sorger. |
|
| | | |
| | | Stenalderbrød |
|  | Stenalderbrød fra Svansø |
Stenalderkost er blevet populært i Danmark, og det er der mange gode grunde til. Det er lækkert, velsmagende og ’back to basic’. Altid med fokus på at spise enkle og uforarbejdede råvarer. Svansø lancerer nu en blanding til stenalderbrød fyldt med de bedste frø, nødder og kerner, der alle har rødder i den ægte stenalderkost. Hjemmebagning oplever i disse år en enorm renæssance, ligesom flere og flere springer med på palæo-bølgen – eller i hvert fald flirter lidt med stenalderkostvanerne, der bl.a. handler om at styre udenom mælk, korn, kartofler og sukker. Svansøs nye stenalderbrød er fyldt med gode kerner og bages helt uden mel, så også glutenallergikerne kan spise med. Let at bage – sprødt og lækkert resultat Svansøs blanding til stenalderbrød består af delikate græskarkerner, hørfrø, sesamfrø, solsikkekerner, mandler og hasselnødder. Opskriften er nem at gå til: Blandingen røres godt sammen med 5 æg, 1 dl olivenolie og 1 tsk. salt. Bages herefter i en smurt brødform (ca. 24 cm) ved 160 grader i 1 time. Resultatet er et vidunderligt og velduftende brød med et rustikt udseende og en sprød og skøn konsistens. Server fx med gode oste, charcuterie eller en lækker marmelade. Eller som en snack, skåret i tynde skiver med lidt smør. Vejl. pris: 29,95 for 500 g. | | |
| Lagt på af LMM | | | |
| | |
| | | | |  | | Ciabatta Italienerne er fantastiske i køkkenet. Gør dem kunsten efter og bag et sprødt og lækkert ciabatta brød... | Læs mere |
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
|
|
| | | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | |
| | | |
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS |  |
|
| | | |
| | |