ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Kunst er det, man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst.
Storm P

Beyerdynamic DX serie

Håndværk af bedste klasse og et elegant design understreger kvaliteten af begge DX earphones modeller

Den overlegne lydkvalitet i DX 120 iE og DX 160 iE earphones taler for sig selv, efter bedste beyerdynamic tradition. De to earphones i DX serien gengiver en balanceret lyd uden forvrængning, også når der spilles højt - helt perfekt.

Perfekt pasform
Perfekt pasform er vigtig og især for in-ear headphones. Det gælder ikke alene på grund af komforten, men også af hensynet til at sikre en god lydgengivelse - specielt en dyb og akkurat bas. Af samme årsag leveres begge DX-modeller med silicone ørepropper i fem forskellige størrelser, der sikrer en korrekt og komfortabel placering i ørerne. Yderligere medleveres to sæt extra-secure fit ørepropper i blød plast. Disse har 2 lag "ribber", der sikrer fastgørelse i ørerne uden at skabe et ubehageligt tryk i øregangen.

DX 160 iE modellen leveres desuden med et sæt skum-ørepropper fra den førende producent Comply. Disse skum-ørepropper tilpasser sig formen af øret, og fungerer på en behagelig måde som afskærmning mod udefra kommende støj. Alt-i-alt giver dette de optimale betingelser for en uforstyrret musikoplevelse af højeste kvalitet.

Perfekt design
Håndværk af bedste klasse og et elegant design understreger kvaliteten af begge DX earphones modeller. Med metal-kabinetter i anodiseret aluminum er begge modeller stærke og fremstillet til at holde længe. DX 160 iE modellen er desuden forsynet med en ekstra detalje i form af en reflekterende mat sølvring, der meget elegant understøtter designet og giver et smukt udtryk.

Til opbevaring og "on-the-go" leveres DX 120 iE med et smart snap-lock etui, og til DX 160 iE medfølger en robust hard case med lynlås.

Alle komponenter til DX 120 iE og DX 160 iE findes som udskiftningsdele. Det gør begge modeller til en god og langtidsholdbar investering.

Perfekt anvendelse
DX 120 iE og DX 160 iE har en ergonomisk perfekt pasform. Det flade kabel er super praktisk, og sikrer både mod sammenfiltring af ledningen, og gør desuden, at kablet næsten udfolder sig selv, når man tager sine earphones ud af æsken.

Placeringen af plug-in connector hvor de to earphone-kabler mødes, giver en fleksibel kabellængde. Hvis man bærer sin afspiller i brystlommen, kan det korte kabel tilsluttes direkte i afspilleren, og har man sin afspiller liggende på et bord eller i baglommen, kan forlængerkablet benyttes. Stikket på forlængerkablet er lavet med 45 graders vinkel for at mindske slidskader og slitage på afspiller-enhedens stik.

Som en ekstra smart feature kan den medfølgende adapter monteres på det to-delte kabel, så to personer kan lytte med på én gang.

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 UnderCover by LE KLINT
 Hyundai
 Natuzzi
 Faber
 Menu
 Subaru
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds