ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis du tænker for længe på det næste skridt, kommer du til at tilbringe livet på et ben.

Storby og strand sætter gang i sexlivet


Campingferien lægger en alvorlig dæmper på danskernes lyst til intimt samvær. Det viser en ny undersøgelse fra Epinion på vegne af Spies. En tur til en europæisk hovedstad eller et smut til sydens sødme fyrer derimod op for danskernes sexliv.

Kongespil, en kold øl i stolen og en optændt grill om aftenen. Det kan lyde som opskriften på en afslappet campingferie. Men måske er den også en lidt for afslappende, for campingferien risikerer at sætte feriegæsterne ned i laveste aktivitetsgear. En ny befolkningsundersøgelse lavet af Epinion for Spies viser nemlig, at danskerne har 2 procent mindre sex på campingferier end på en almindelig hverdagsuge.

Sol, strand og sex
Omvendt står det til med strandferier og storbyferier. På en strandferie har danskerne 51 procent mere sex end på en almindelig hverdagsuge, mens storbyferier sætter sexlivet op med 46 procent. På en tredjeplads er skiferien, som sætter sexlivet op med 23 procent sammenlignet med en almindelig hverdagsuge. Campingferien må dermed se sig selv som bundskraberen. Det er samtidig den eneste ferieform i undersøgelsen, som har en negativ effekt på danskernes sexliv.

Men ifølge klinisk sexolog og speciallæge i psykiatri, Birgit Dagmar Johansen er det ikke så underligt. En ferie til Paris udløser nemlig nogle andre hormonstoffer i kroppen end en tur til campingpladsen i Bellahøj:

”Oplevelsen af kunst og andre kulturer medfører en trang til at forstå verden omkring os. Det fremmer dannelsen af dopamin i hjernen. Og jo mere dopamin vi har, desto mere aktive bliver vi. Det betyder, at vi får mere lyst til sex og er mere tilbøjelige til at forelske os,” siger Birgit Dagmar Johansen.

Spies er også bevidste om de mange goder ved at vælge at tage på storbyferie for at dyrke det intime samvær. Kommunikationschef i Spies, Torben Andersen siger:

”Vi vil gerne give danskerne mulighed for at dyrke hinanden og tage sig tid til romantiske øjeblikke. Med vores storbyferier kræver det hverken den store tid eller det store budget at få det til at lykkes.”

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Bruxelles
Du behøver ikke være politiker for at tage til Bruxelles, for byen byder på meget mere end politik...
Læs mere
Berlin
Berlin byder på alt lige fra historiske seværdigheder og kunstmuseer i verdensklasse til masser af shopping...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds