ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der hvor forandringens vinde blæser, bygger nogle mennesker læhegn, mens andre bygger vindmøller.

Philips Ambilight TV powered by Android

Philips Ambilight TV – powered by Android

Philips TV introducerer Europas første TV baseret på Android.

"Philips Ambilight TV – powered by Android”, er hurtigere og smartere end nogensinde. I kombination med den nye generation af Ambilight byder Philips Androidbaserede TV på nye oplevelser, hvad gælder både hastighed og udbud.

Med Android som operativsystem kombineres hastigheden fra din tablet og smartphone med Philips´ prisvindende billedkvalitet.

Indholdsmæssigt er der også store forandringer, da Androids operativsystem formidler alle Googles Play tjenester og alt dette kommer udover Philips´ egen portal, som i dag indeholder bl.a. Netflix, SF Anytime, Headweb, Viaplay, Spotify m.m.

For de spilinteresserede forstærkes spiloplevelsen med ”Philips Ambilight TV - powered by Android”, takket være den hurtige Android-platform og Google Play Stores kæmpe udbud af spil. Det bliver endvidere nemmere at spille, da man kan tilslutte en trådløs game-controller direkte til TV´et.

Philips´ patenterede baggrundslys Ambilight tager også et skridt ind i spilverdenen, da lyset kan indstilles i ”gaming mode”, som giver hurtigere skift i lys og farverne så det følger spillets dynamik tæt.

Fra begyndelsen indebærer den nye generation ”Philips Ambilight – powered by Android” et stort løft. Philips´ prisvindende teknik med at forbedre detaljerne kan nu, takket være de kraftfulde quad core-processorer, anvendes for fuld kraft i overgangen til 4K UltraHD, så resultatet bliver en væsentlig forbedret billedkvalitet.

Overordnet er Philips Ambilight TV 2014 mere brugervenlige end nogensinde før. Med dobbelte tunere i TV´et forenkles optagelser på harddisken, da det er muligt at se ét program, mens et andet optages. Fjernbetjeningen har ligeledes tastatur, indbygget mus til at pege og trykke direkte på TV´et samt mikrofon til Google Search. På Apple iOS-baserede produkter kommer deling af multimedie filer og funktionerne på fjernbetjeningen til at virke lige så godt som tidligere.

Det nye smarte kamera, som er i flere af årets modeller, har flere funktioner. Adaptive picture quality, tilpasser billedkvaliteten i forhold til hvor personerne sidder i rummet. Gennem kameraet kan man også styre udvalgte funktioner på TV´et ved hjælp af bevægelser og kameraet virker naturligvis også til Skype.

Philips Ambilight TV - powered by Android introduceres i 8000-serien og kommer i størrelserne 46” og 55”, både i en Ultra HD (4K) version og i en Full HD Ultra Slim Version med 4-sidet Ambilight. Begge modeller forventes på det europæiske marked i maj.

Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Jesper Holm
 Natuzzi
 Ford
 Subaru
 Chevrolet
 Rosendahl
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds