ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Det er meneskeligt at fejle, men guddommeligt at tilgive.
Alexander Pope

Philips Ambilight TV powered by Android

Philips Ambilight TV – powered by Android

Philips TV introducerer Europas første TV baseret på Android.

"Philips Ambilight TV – powered by Android”, er hurtigere og smartere end nogensinde. I kombination med den nye generation af Ambilight byder Philips Androidbaserede TV på nye oplevelser, hvad gælder både hastighed og udbud.

Med Android som operativsystem kombineres hastigheden fra din tablet og smartphone med Philips´ prisvindende billedkvalitet.

Indholdsmæssigt er der også store forandringer, da Androids operativsystem formidler alle Googles Play tjenester og alt dette kommer udover Philips´ egen portal, som i dag indeholder bl.a. Netflix, SF Anytime, Headweb, Viaplay, Spotify m.m.

For de spilinteresserede forstærkes spiloplevelsen med ”Philips Ambilight TV - powered by Android”, takket være den hurtige Android-platform og Google Play Stores kæmpe udbud af spil. Det bliver endvidere nemmere at spille, da man kan tilslutte en trådløs game-controller direkte til TV´et.

Philips´ patenterede baggrundslys Ambilight tager også et skridt ind i spilverdenen, da lyset kan indstilles i ”gaming mode”, som giver hurtigere skift i lys og farverne så det følger spillets dynamik tæt.

Fra begyndelsen indebærer den nye generation ”Philips Ambilight – powered by Android” et stort løft. Philips´ prisvindende teknik med at forbedre detaljerne kan nu, takket være de kraftfulde quad core-processorer, anvendes for fuld kraft i overgangen til 4K UltraHD, så resultatet bliver en væsentlig forbedret billedkvalitet.

Overordnet er Philips Ambilight TV 2014 mere brugervenlige end nogensinde før. Med dobbelte tunere i TV´et forenkles optagelser på harddisken, da det er muligt at se ét program, mens et andet optages. Fjernbetjeningen har ligeledes tastatur, indbygget mus til at pege og trykke direkte på TV´et samt mikrofon til Google Search. På Apple iOS-baserede produkter kommer deling af multimedie filer og funktionerne på fjernbetjeningen til at virke lige så godt som tidligere.

Det nye smarte kamera, som er i flere af årets modeller, har flere funktioner. Adaptive picture quality, tilpasser billedkvaliteten i forhold til hvor personerne sidder i rummet. Gennem kameraet kan man også styre udvalgte funktioner på TV´et ved hjælp af bevægelser og kameraet virker naturligvis også til Skype.

Philips Ambilight TV - powered by Android introduceres i 8000-serien og kommer i størrelserne 46” og 55”, både i en Ultra HD (4K) version og i en Full HD Ultra Slim Version med 4-sidet Ambilight. Begge modeller forventes på det europæiske marked i maj.

Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Ford
 Faber
 Menu
 Chevrolet
 UnderCover by LE KLINT
 Natuzzi
 Andre artikler
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Bose Soundwear Companion
SoundWear Companion højttaleren er udviklet til at holde dig forbundet med musikken, opkald og verden omkring dig...
Læs mere
Polaroid OneStep 2 VF
Polaroid Originals lancerer en ny version af sit succesfulde OneStep 2 instant-kamera. Den nye model hedder OneStep 2 VF...
Læs mere
Beopplay P6
Beoplay P6 er designet med stor fokus på detaljerne. Højttalerens form sikrer, at den står sikkert og stabilt, og den jævne overflade i...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds