ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

JBL Authentics

JBL L8

JBL lancerer nu JBL Authentics, en serie højttalere, som kombinerer JBL’s legendariske lyd og den seneste teknologi med et flot retrodesign. Både JBL Authentics L16 og L8 har AirPlay, DLNA og Bluetooth til streaming af musik fra alle typer af trådløse enheder.

JBL Authentics er de første trådløse højttalere til hjemmet, som er udstyrede med Harman Clari-Fi, der genskaber og fremhæver lyddetaljer, som er forsvundet, og som gør, at selv MP3-filer i en lav kvalitet kommer til at lyde bedre. Ud over at tilbyde det seneste inden for trådløs lydoverførsel har JBL Authentics L16 klassiske detaljer som f.eks. en pladespillerindgang. Ud over at de er fremstillet i et gedigent materiale, har de også optimerede diskant- og basenheder og et gennemarbejdet akustisk design.

JBL Authentics har 24-bit og 96 kHz-digital signalvej, som giver en lyd i studiekvalitet. I CD-format gengives musikken med en samplingfrekvens på 44.1 kHz og en opløsning på 16-bit. I studiet indspilles lyden med en samplingfrekvens på 96 kHz og en opløsning på 24 bit. JBL Authentics understøtter de oprindelige frekvens- og bitniveauer, hvilket giver en lydkvalitet og en stereooplevelse, som imponerer selv de mest inkarnerede audiofile.

Eksklusiviteten i JBL Authentics rækker dog længere end til teknologien alene. Med et flot træpanel og retrofront glider højttaleren ubesværet ind i alle typer af indretninger.

JBL Authentics L16 har et kabinet i valnøddetræ og 3-vejs højttalere med seks 50W-forstærkere, som fylder ethvert rum, stort som småt, med en imponerende kraftfuld studielyd. Via AirPlay, Bluetooth og DLNA kan den modtage streamet lyd trådløst fra andre enheder, og derudover har den også en optisk indgang, 3,5 mm-stik og en analog RCA-indgang. Den analoge pladespillerindgang har et indbygget RIAA-trin, som understøtter både MM- og MC-pickupper. Med JBL Music-appen kan højttaleren fjernbetjenes ved hjælp af en smartphone.

JBL Authentics L8 har et kabinet i en blank sort finish. Højttaleren understøtter musikkens oprindelige studielyd med 96 kHz/24 bit og kan tilsluttes til en lang række enheder via AirPlay, DLNA, Bluetooth samt via optisk tilslutning. Med JBL Music-appen kan højttaleren fjernbetjenes ved hjælp af en smartphone.

Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Menu
 Subaru
 Rosendahl
 Faber
 Natuzzi
 GUBI
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds