ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En klassiker er en forfatter, der endnu bliver citeret, men ikke længere læst.
Alfred Hitchcock

Nye økologiske marmelader

Svansø og Anne Hjernøe lancerer økologisk marmelade

Nu er der lækkert nyt til alle marmeladekrukker. Svansø lancerer i samarbejde med Anne Hjernøe 4 nye økologiske marmelader, der i den grad giver baghjul til klassikerne i køleskabet.

De nye marmeladeopskrifter er alle udviklet af Anne Hjernøe, som har leget og eksperimenteret med både smag og råvarer. Det har resulteret i fire forfriskende varianter, der smager genkendeligt og samtidig helt nyt.

Selv for marmeladeentusiaster kan det i en hektisk hverdag være svært at få tid til at sylte selv, og nu gør Svansø og Anne Hjernøe det nemt for alle, der sætter pris på en ekstra god marmelade.

Med lanceringen af fire nye marmelader bliver det muligt at få Anne Hjernøes egne hjemmelavede marmeladeopskrifter med hjem i indkøbskurven.

”Jeg insisterer på at sylte selv, men det er desværre ikke alle, der har tid og mulighed for at sylte i samme omfang som jeg. Derfor har jeg indledt et samarbejde med Svansø, og vi har ud fra mine opskrifter ramt et produkt, der på én gang er genkendeligt og helt nyt.”

Marmelade med balsamico og friskkværnet sort peber
De 4 nye økologiske marmeladevarianter henter både inspiration i Annes barndom og i hendes mange smagsrejser i hele verden. Det har resulteret i fire helt nye smagsvarianter, hvor alle ingredienser er 100 % økologiske – og kvaliteten naturligvis i top.

Anne Hjernøe om de fire nye økologiske marmelader:

Svansø økologisk appelsinmarmelade med ingefær & vanilje
”Jeg er vokset op i et hjem, hvor der blev lavet Crepes Suzette ved festlige lejligheder. Min mor kogte appelsinsauce ind til sirup sammen med mandelsplinter, mens min far flamberede til den store guldmedalje. Smagen af den søde appelsin med mandler har inspireret mig til at lave en marmelade, der er proppet med appelsin og vanilje – og med et let eksotisk strejf af ingefær, som giver bid og syrlighed til marmeladen,” fortæller Anne Hjernøe.

Svansø økologisk jordbærmarmelade med balsamico & sort peber
”Jordbær med balsamico og friskkværnet, sort peber er en skøn, italiensk klassiker, som vi i mange år har spist til dessert i min familie. Retten smager fantastisk, fordi syren fra eddiken og det stærke sorte peber giver jordbærrene modspil og fremhæver deres fine smag endnu mere. Smagen af de søde velsmagende jordbær, den syrlige eddike og den stærke peber har vi derfor kogt sammen til en skøn sommerlig marmelade. God på brød, men også til pandekager, æbleskiver, pannacotta, ris a la mande eller en god vaniljeis,” forklarer Anne Hjernøe.

Svansø økologisk hindbærmarmelade med appelsin & fennikel
”Friske hindbær er for mig smagen af sol og sommer. Appelsinerne i hindbærmarmeladen er tilsat for at fremhæve bærrenes syrlighed. Det gør marmeladen super velegnet til både ostebordet, til desserter og til morgengrøden,” fortæller Anne Hjernøe.

Svansø økologisk havtornmarmelade med æble
”Det er ikke for sjov, at havtornens skrigorange bær kaldes for nordens passionsfrugt. Det lille hvinende sure bær får nemlig sødme og mange fine smagsnuancer, så snart frosten har været der. Havtornens smag, kombineret med de milde søde æblestykker er en komposition, der får mig til at tænke på det nordiske køkken for fuld udblæsning. De fine bløde æblestykker giver bid til den cremede havtorn, og det giver mig lyst til at spise marmeladen med friskbagt brød, stærke eller blå oste eller måske endda komme det i en portion skyr, for at understrege den nordiske linje,” siger Anne Hjernøe.

De nye marmelader fra Svansø og Anne Hjernøe forhandles i Føtex og Bilka fra uge 18. Findes på SPOT i Netto i uge 23, og i KIWI senere på sommeren. I løbet af sommeren kommer marmeladerne også i handlen på Nemlig.com.
Vejl. pris: kr. 19,95. kroner (200 g. pr. glas)


Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 GUBI
 Natuzzi
 Menu
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
 Jesper Holm
 Andre artikler
Gulerodsflute
Nem opskrift på lækre gulerodsflutes...
Læs mere
Frugt dyppet i hvid og mørk chokolade
Banan, ananas, jordbær og andre skønne frugter dyppet i varm chokolade...
Læs mere
Hjemmebagte burgerboller
Her får du en god opskrift på hjemmebagte burgerboller. Fyldet er det kun fantasien, der sætter grænser for!
Læs mere
Mandelsplitter
Mandelsplitter er en simpel og velsmagende lille mundfuld...
Læs mere
Ciabatta
Italienerne er fantastiske i køkkenet. Gør dem kunsten efter og bag et sprødt og lækkert ciabatta brød...
Læs mere
Italiensk brød
Godt madbrød, med durummelets karakteristiske og lækre smag...
Læs mere
Blåbærmuffins
Lækre og smagfulde blåbærmuffins der smager skønt til eftermiddagsteen...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds