ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Erara humanum est - det er menskeligt at fejle.

Nokia Treasure Tag

Nokia Treasure Tag

Kun 30x30x10 mm stor og 13 gram tung, men stadig en fantastisk hjælp. Nokia Treasure Tag er den seneste accessory til Nokias Lumia-serie, og den skal hjælpe til med at forhindre, at forbrugeren hverken taber, glemmer eller få stjålet sine ejendele.

Nokia Treasure Tag er en lille firkantet enhed, som man parrer med sin Lumia-smartphone, og som derefter kan fastgøres f.eks. til et bundt nøgler eller til en taske. Hvis Nokia Treasure Tag og Lumia-telefonen kommer for langt fra hinanden, går alarmen. Så hvis du eksempelvis er på vej til at gå hjemmefra uden dine nøgler, som har et Treasure Tag tilkoblet, så starter alarmen på telefonen for at fortælle dig, at du skal gå tilbage efter nøglerne. Og ligeledes den anden vej.

- Nokia Treasure Tag kan også være med til at beskytte mod tyveri. Hvis en tyv skulle snuppe en taske med et Treasure Tag, så går alarmen, når tasken bliver fjernet fra ejeren, som derved bliver gjort opmærksom på tyveriet. Med held kan man derved nå at gribe ind, siger Edvard Bergström, kommunikationschef for Nokia i Skandinavien.

Hvordan fungerer det i praksis?
Først parrer man sit Nokia Treasure Tag med sin Lumia-smartphone, enten via NFC eller Bluetooth. Når de to parrede enheder bliver skilt fra hinanden, går der en alarm i gang på begge enheder.

- Nokia Treasure Tag anvendes sammen med Nokia Treasure Tag app, som er en app, man kan hentes i Windows Phone Store. Meget passende så foreslår Treasure Tag, at man henter appen, første gang man parrer Nokia Treasure Tag med sin smartphone. Treasure Tag kan også bruges på iOS og Android-platformene, siger Edvard Bergström.

Nokia Treasure Tag fungerer også sammen med andre af Nokias apps. Eksempelvis kan man i korttjenesten HERE se sidste sted, Treasure Tag og smartphonen var sammen, så hvis man har overhørt alarmen kan man gå ind via HERE og se, hvor man sidst havde de to sammen.

Det er muligt at parre op til fire forskellige Nokia Treasure Tags med sin Lumia. Hver enkelt Treasure Tag har en farvekode, og man kan tildele hver af dem et individuelt ikon for at gøre det lettere at holde styr på dem. Eksempelvis ét ikon for sine nøgler, ét ikon for sin taske og ét ikon for sin computertaske eller tabletcover. Hver Treasure Tag kan placeres på telefonens startskærm i form af en Live Tile, som giver opdateringer om, hvor hver Tag senest ”blev set”.

Nokia Treasure Tag har en batterilevetid på op til seks måneder. Den kommer i fire forskellige farver; cyan, gul, hvid og sort og har en vejledende udsalgspris på kr. 300,- inklusiv moms.

Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 UnderCover by LE KLINT
 Jesper Holm
 Ford
 GUBI
 Chevrolet
 Rosendahl
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds