ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
I gamle dage havde man pinebænke. Nu har man pressen.
Oscar Wilde

Era - ny møbelserie fra Normann Copenhagen

Normann Copenhagens nye møbleserie hedder Era og er designet af Simon Legald.

Normann Copenhagen præsenterer møbelserien Era.
Klassisk, venlig, nostalgisk og kurvet. Sådan kunne man med rette beskrive den nye serie af loungestole, designet af den danske designer Simon Legald. Men Era serien er også meget andet. Formen er velproportioneret, linjerne skarpe og udtrykket nutidigt. Era kombinerer moderne produktionsmetoder med traditionelt møbelhåndværk i et tidløst og karakterfuldt design.

Det strømlinede design og høje kvalitet gør Era til en langtidsholdbar og alsidig serie, der nemt imødekommer moderne indretninger med behov for fleksibilitet. Stolen er velegnet til adskillige rum i hjemmet, og kan let bruges til forskellige formål i takt med, at ens behov ændrer sig. Era er skabt til at kunne gå på tværs af generationer, og er lige så anvendelig hjemme hos designelskeren og børnefamilien, som hos det unge par og deres bedsteforældre.

Era loungestol kommer i en høj og en lav udgave med ben i eg, valnød, sortlakeret stål eller krom samt et gyngestel i krom. Til Era serien fås desuden en matchende fodskammel, så der er rig mulighed for komfortabel afslapning og hvile til fødderne. Vælg mellem to lækre uldtekstiler med levende udtryk og smukke strukturer eller blødt og modstandsdygtigt læder i et utal af farver.

Simon Legald fortæller: ”Det tog lang tid at få proportionerne og samspillet mellem bløde kurver og stramme linjer på skallerne helt rigtige. Her var det helt centralt, at polstring og syninger blev udført med den største håndværksmæssige præcision. Jeg ville gerne skabe individuelle stole med hver sin karakter, og det har jeg gjort igennem variationerne mellem den høje og lave version og ved de forskellige stel, man kan vælge stolen med. Fx er træstellene flade og tilfører varme, mens de spinklere, runde stål- og kromstel giver et mere industrielt udseende. Endelig er gyngestellet et lidt uventet og legende valg til en loungestol.”

Era loungeserien blev præsenteret på Salone Internazionale del Mobile i Milano, Italien i april 2014. Møblerne i serien er bestillingsvarer, og har en leveringstid på 6-8 uger.