| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | |
En klassiker er en forfatter, der endnu bliver citeret, men ikke længere læst. | Alfred Hitchcock |
|
| | | |
| | | Peters is |
|  | Peters is |
Peters is tager oplevelsen af at spise is til nye højder med en nordisk fortolkning af den amerikanske istradition Super Premium. Flødeis er rørt sammen med lækre ingredienser som fx bær og kage. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Der er leget og eksperimenteret med både smag og råvarer i Peters is, for at give danskerne og deres sanser de is de fortjener. Med økologiske ingredienser og den helt rigtige mængde fløde har Peter skabt fem unikke isvarianter, som forkæler smagsløgene – Blåbærtærte, Hindbærtrifli, Lakrids & hvid chokolade, Chokolade og ren Vanilje. Fløden gør isen lækker cremet, og flødeis smelter langsommere på tungen end traditionel is. Isenes dejlige smag og flotte farver er skabt med de bedste råvarer uden brug af konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Super Premium kvalitet Kombinationen af økologiske råvarer og ingredienser som fx hindbærtrifli eller blåbærtærte er en helt ny trend på det danske ismarked. Peter har hentet inspiration til sin is fra en smagsrejse gennem istraditioner verden over. I USA faldt Peter over den amerikanske istradition Super Premium, hvor isen røres med fantasifulde ingredienser. ”Mit mål har hele tiden været at lave is, som både tilbyder kvalitet og luksusoplevelse for sanserne. Derfor rejste jeg verden rundt i jagten på den bedste is og lod mig inspirere af de lokale mejerimænd. Jeg tog de bedste istraditioner med til Danmark og har givet dem et nordisk tvist, så danskerne kan få de is de fortjener,” fortæller Peter Larsen, manden bag Peters is. Hvornår har du sidst tygget på din is? Peters is er en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, som tilfredsstiller alle dine sanserne. De forskellige smagssammensætninger giver isen et helt unikt og farverigt udseende samt en duft, som får en hver mund til at løbe i vand. Den gode mængde fløde gør det lettere at kreere fristende iskugler, der nemt kan anrettes på dessert-tallerkenen. De fantasifulde ingredienser er med til at give isene en unik konsistens, som giver en overraskende oplevelse i munden. Man kan endda høre sin is, når man fx bider i de små lakrids- eller intense chokoladestykker. Peters is forhandles i Irma samt udvalgte Kvickly- og SuperBrugsen-butikker, vejl. pris: 58 kr. for 500 ml Sådan serverer du isen perfekt! · Tag bægeret ud af fryseren og stil det i køleskabet i 20 til 30 minutter · Det giver ensartet konsistens fra isens midte og ud. · Server ikke isen for kold, da smagsoplevelsen vil formindskes. · En for kold is når ikke at afgive smagsaromaerne til ganen inden isen synkes. | | |
| Lagt på af LMM | | | |
| | |
| | | | |  | | Ciabatta Italienerne er fantastiske i køkkenet. Gør dem kunsten efter og bag et sprødt og lækkert ciabatta brød... | Læs mere |
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
|
|
| | | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | |
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS |  |
|
| | | |
| | |