ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lykken er at være sig selv nok.
Aristoteles

Reumerts talentpris


Årets Reumert præsenterer
dansk scenekunsts nye store talenter.

Hermed løftes sløret for de ti navne, som er blevet udnævnt til at være dansk scenekunsts nye store talenter – og som således vil modtage de særlige talentpriser ved Årets Reumert den 22. juni. Hvert af de ti navne modtager foruden prisen også 20.000 kroner, ligesom de alle vil blive portrætteret på DR K i ugen op til Årets Reumert.

Tidligere er modtagerne af de særlige talentpriser ved Årets Reumert først blevet offentliggjort ved selve overrækkelsen af priserne. Men i år ønsker Bikubenfonden, der står bag Årets Reumert, at sætte særligt fokus på talenterne. Derfor offentliggøres de ti navne allerede nu, og den samlede oversigt kan ses herunder.

Foruden priserne modtager talenterne 20.000 kroner hver. Desuden vil de blive skildret i små portrætter på DR K i ugen op til Årets Reumert, som i år afholdes den 22. juni på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

Mange prominente navne blandt tidligere modtagere
Der er stor grund til at glæde sig over at modtage prisen. Blandt de tidligere modtagere finder man nemlig en række af Danmarks mest prominente navne inden for film, tv og naturligvis teater.

Det gælder eksempelvis Stine Stengade, Thure Lindhardt, Birgitte Hjort Sørensen, Jonathan Spang, Mia Lyhne, Silja Schandorff og Patricia Schumann.

Stor spændvidde blandt talenterne
Blandt dette års ti talentprismodtagere finder man fire skuespillere, to dansere, en instruktør, en dramatiker, en sanger og en musicalperformer:

Lisa Davidsen, sopran, uddannet fra Operaakademiet i København i foråret 2014. Har medvirket i Flagermusen og Otello på Det Kgl. Teater.

Benita Bünger, balletdanser, uddannet på Det Kongelige Teaters Balletskole. Blev i 2010 aspirant ved Den Kongelige Ballet og i 2012 ansat som korpsdanser. Har bl.a. medvirket i Nøddeknækkeren, Det forsømte forår og Come Fly Away.

Benjamin Stender, skuespiller, uddannet på The European Academy of Dramatic Arts i Rom i 2012. Har medvirket i Woman In Black for That Theatre Company, der spiller engelsksproget teater i Danmark.

Rasmus Ask, instruktør på Gammeljomfruen og tyven på Det Kongelige Teater. Desuden kunstnerisk leder af teatret Momentum i Odense.

David Price, danser, uddannet fra Skolen for Moderne Dans (Statens Scenekunstskole) i København i 2011. Har medvirket i Viva Vive for Black Box Dance Company.

Kirstine K. Høgsbro, dramatiker bag Lugter det lidt af lykke?. Uddannet psykolog og yogalærer. Desuden dramatikeren bag Hvor er du egentlig grim, når du er liderlig.

Patrick Terndrup, performer, uddannet på Det Danske Musicalakademi i 2012. Har medvirket i Young Frankenstein på Fredericia Teater og er aktuel i Fredericia Teaters opsætning af Den Lille Havfrue.

Esben Smed, skuespiller, uddannet på Statens Scenekunstskole i 2013. Har medvirket i Liberty på Teater Nordkraft og spiller med i Woyzeck på Det Kongelige Teater.

Asbjørn Krogh Nissen, skuespiller, uddannet på Statens Scenekunstskole i 2012. Har medvirket i Hærværk og Onde ånder på Det Kongelige Teater.

Sophie Zinckernagel, skuespiller, uddannet fra Skuespillerskolen i Odense i 2013. Har medvirket i Bye, Bye, Yue, Yue på Teater Katapult.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 La Biosthetique
 Tromborg
 Tiger of Sweden
 Mádara
 Dermalogica
 Bison
 Andre artikler
Opera i det fri og Kongelig sommerballet 2020
Igen i år drager både tåspidssko og fantastiske stemmer ud i det danske sommerland...
Læs mere
Mikkel og den kolde hvide verden
I et helt nyt foredrag giver Mikkel Beha et indblik i familiens nyeste rejseeventyr, hvor kursen...
Læs mere
Stå fast
Tag nej-hatten på, fyr coachen og gå en tur i skoven eller i teatret...
Læs mere
CHART Design 2019
CHART Design samler de bedste nordiske designgallerier og nye spirende design studios indenfor samtids- og unika-design...
Læs mere
Rod Stewart spiller i Boxen
I forbindelse med udgivelsen af sit 30. studiealbum Blood Red Roses, tager Rod Stewart på turné...
Læs mere
Hella Joof - Om Lykke
Ikke kun som skuespiller, filminstruktør og forfatter ligger Hella Joof højt på skalaen over popularitet...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds