ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis du tænker for længe på det næste skridt, kommer du til at tilbringe livet på et ben.

Tips til Sicilien

Foto: Roberto

Den italienske ø Sicilien er Middelhavets største ø, og naturen består primært af bjerge og grønne områder. Sicilien har middelhavsklima, og temperaturen er behagelig året rundt, men hvis du vil bade i havet og nyde de smukke strande, så er sommeren det perfekte tidspunkt at besøge øen på.

Her præsenterer vi tip til fire byer,som du ikke må gå glip af, når du besøger Sicilien!

1. Palermo
Palermo er Siciliens hovedstad og beliggende på øens nordøstlige kyst. Palermo er en gammel by med mange kulturelle seværdigheder og historiske bygninger. På torvet Piazza Pretoria finder du flere af dem, som med garanti er et besøg værd! En anden kulturel seværdighed, som er Siciliens største turistattraktion, er Capella Palatina – et imponerende kapel fra 1100-tallet.
Ud over historiske pladser byder Palermo også på fantastiske strande, myldrende markeder, et levende natteliv og uforglemmelige madoplevelser. Gå ikke glip af de to smukke strande (strand = Spaggia) spiaggia di San Vito lo Capo ("Sicilien Caribien"), og Spiaggia di Mondello, og heller ikke den maleriske fiskerlandsby ved spiaggia di Aspra. Hvis man gerne vil se så meget som muligt af Palermo og omgivelserne, anbefaler vi en guidet bustur i byen eller en endagstur med båd. For de aktive rejsende er der også segway-ture rundt i byen.

2. Catania
Catania er en levende, energisk og højlydt by. Det er beliggende ved foden af Mount Etna, som er Europas største vulkan. Også her er der mange historiske seværdigheder, herunder monumentet La Fontana dell'Elefante, som man man absolut ikke må gå glip af. I Catania finder du Siciliens største fiskemarked, La Pescheria, som overtager gaderne bag Piazza del Duomo alle hverdagsmorgener. Når det er tid til frokost eller aftensmad, anbefaler vi restauranten Cutilisci. Her kan du nyde friske skaldyr og en magisk havudsigt!

3. Messina
Messina ligger på Siciliens nordside, få kilometer fra det italienske fastland. Messina er en stor og trafikeret by, hvor mange mennesker passerer for at rejse videre til det sydlige Sicilien. Hvis du besøger Messina, anbefaler vi, at du tager en endagstur med bus, som afgår fra havnen. Turen tager dig rundt til de største seværdigheder og giver dig mulighed for at nyde udsigten over kystbyen. Hvis du kun skal besøge én seværdighed, så anbefaler vi Il Duomo di Messina, en af øens fineste katedraler, som ligger på Piazza del Duomo. Under dit besøg i Messina bør du også smage den lokale sværdfisk, som er en sand delikatesse!

4. Taormina
Taormina er et af Siciliens mest populære sommersteder. Byen er smukt beliggende ved den østlige side af Etna, og på trods af antallet af turister er den charmerende by absolut er et besøg værd. Det bedst tidspunkt at rejse hertil på, hvis man vil undgå den største turistsæson, er mellem april - maj eller september - oktober. Den nærmeste strand er Mazzaro. Det er en populær og smuk strand, hvor der er mulighed for at prøve masser af vandsportsaktiviteter.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds