ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Mennesket falder af og til over sandheden, men for det meste rejser det sig bare op og går videre.
Winston Churchill

Makedonien er det nye sort indenfor feriemål

Udsigten fra et af de mange hoteller ved den smukke Ohrid sø.

Det lille land med de høje bjerge og den venlige befolkning er ved at bide sig fast hos danskere, der er blevet trætte af masseturismen.

Hvor skal man holde sommerferie, hvis man gerne vil have alle bekvemmelighederne ved en charterferie, men er træt af de traditionelle chartermål? Og hvis man vil have sol, lækker mad og masser af aktiviteter for hele familien?

Svaret er Makedonien. Det lille land i Sydeuropa er blevet populært blandt danskere, som har lyst til lidt mere end bare at ligge i en liggestol ved stranden. Og som savner de tidligere meget billige priser i Tyrkiet og Grækenland. Makedonien er et af de billigste ferielande i Europa, og du kan let få et måltid mad inkl. vin og vand til en halvtredser.

Alk Rejser har netop haft et års fødselsdag, men de har allerede sendt mange ned til den hyggelige ferieby Ohrid og tilbagemeldingen er den samme: Positiv.

”Mange af vores gæster fortæller, at de oplevede meget mere, end det de oprindeligt søgte, da de bestilte rejsen. Makedonien er et gammelt kulturland med en lang og spændende historie. Der er så meget at se og lave, og det er trygt at gå ud på egen hånd, fordi folk er så venlige. Derudover er landet ikke større end Jylland, så man kan nå langt omkring i løbet af sin ferie”, fortæller Naja J. Hursid, som ejer rejsebureauet:

”Der er noget for enhver smag – lige fra vandring i bjergene, paragliding og dykning til gåture i de gamle bydele. Samtidig undgår man at rende ind i turister ved hvert andet gadehjørne”.

Alk Rejser har valgt udelukkende at fokusere på rejser til Makedonien, og har en bred vifte af temarejser for eksempel vandreture, adventure og wellness.

Om Alk Rejser
Rejsebureauets ejer Naja J. Hursid er født i Danmark, men hendes forældre er makedonere, og som barn tilbragte hun alle sine ferier i landet. Som voksen fortsatte hun med at holde ferie i Makedonien, denne gang med sin mand og sine børn. Hun undrede sig over, at der ikke var flere danskere, der havde fået øje på landet, og i marts, 2013, oprettede hun rejsebureauet Alk Rejser ud fra et ønske om at vise landet frem for danskerne. Det er Naja J. Hursid selv, der planlægger alle rejserne, og har personlig kontakt med gæsterne. Hun taler sproget flydende, og har et indgående kendskab til landet.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds