ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Kunst er det, man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst.
Storm P

Samsung Galaxy Tab S

Samsung Galaxy Tab S

Galaxy Tab S er Samsungs hidtil tyndeste og letteste tablet, som indeholder den mest avancerede skærmteknik. Ud over at tilbyde en uovertruffen visuel oplevelse, gør Galaxy Tab S også produktivitet og multitasking smidigere, alt sammen i et stilrent og kompakt design.

”Tablets er efterhånden den mest foretrukne platform for film, spil og underholdning. Derfor er det også vigtigt, at skærmen giver den bedste oplevelse,” fortæller Jimmy Voss, sales manager for tablets i Samsung Danmark. ”Med Galaxy Tab S sætter vi barren højt. Den kommer til at give en visuel oplevelse, som vækker farverne til live på en helt ny måde. Og så er den samtidig utroligt tynd og let.”

Super AMOLED – den skarpeste skærm
Den visuelle oplevelse i Galaxy Tab S er et bredt spektrum af skarpe, virkelighedstro farver. Super AMOLED-skærmens meget høje kontrast giver dybere og mere realistiske billeder. Sammen med den fantastiske hardware får du altid en perfekt billedoplevelse, idet Tab S selv kan justere mætning og skarphede automatisk, alt efter hvilken app som anvendes, farvetemperaturen og belysningen i omgivelserne. Galaxy Tab S kan således bruges udendørs uden problemer, da skærmen er lysstærk, med klare naturlige farver, selv i sollys.

Nemt med Galaxy Experience
Tab S gør det let at multitaske. Du kan browse, se en video, dele filer og ringe på én og samme tid, uden at du skal bekymre dig om at lukke den app, som du arbejder i. Med fingeraftryksscanneren kan du og alle i familien sikkert logge på og få direkte adgang til personligt indhold med individuelle brugerprofiler. Hvis familiens børn skal bruge tabletten, gøres det i ’Kids Mode’, en indstilling, som indeholder sjove apps og andet tidsfordriv målrettet børnene, og som giver dig fuld kontrol over hvilket indhold, de mindste får adgang til. Du kan også ringe og modtage opkald fra din telefon direkte via Tab S, uanset om du har din telefon med dig eller ej.

Praktiske accessories som komplementerer designet
Galaxy Tab S har et stilrent design og med Samsungs nye accessories forlænges tablettens design på elegant vis samtidig med, at du får ekstra funktioner. Samsung Book Cover, med sine tre indstillinger, giver en bekvem oplevelse uanset om du læser, skriver eller ser video. Vil du have et cover i et slankt design, passer Simple Cover udmærket, og med Bluetooth Keyboard får du et ergonomisk udformet tastatur, som både er tyndt og giver god beskyttelse af tabletten.

Fakta
Samsung Galaxy Tab S få i skærmstørrelserne 10.5 tommer og 8.4 tommer. Begge størrelser findes i 4G- og WiFi-version og er udstyret med en Exynos 5 Octa (1.9 GHz QuadCore+1.3 GHz Quadcore)-processor og en 2560x1600 (WQXGA) Super AMOLED-skærm. Operativsystem Android 4.4 (Kitkat). Udstyret med WiFi 802.11 a/b/g/n/ac MIMO, WiFi Direct, Bluetooth 4.0 og IrLED. RAM-hukommelse på 3GB og 16/32GB* intern hukommelse + understøtter microSD på op til 128GB. Tab S 10.5 måler 247.3 x 177.3 x 6.6 mm og vejer 465g (WiFi)/ 467g(4g). Batteri 7,900mAh. Tab S 8.4 måler 125.6 x 212.8 x 6.6 mm og vejer 294g (wifi) /298g (4g). Batteri 4,900mAh.

Galaxy Tab S kommer i farverne hvid og bronze titanium og findes i de danske butikker fra d. 4. Juli.


Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Chevrolet
 UnderCover by LE KLINT
 Hyundai
 Ford
 Subaru
 Jesper Holm
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds