ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

Gammel Dansk Shot

Gammel Dansk Shot med chili og lakrids

Passionen for naturlige ingredienser er ført videre i Gammel Dansks nye familiemedlem Gammel Dansk Shot. Med nylanceringen introducerer Gammel Dansk et modent alternativ til det danske shotmarked. Gammel Dansk Shot er produceret med respekt for sin storebror og de traditioner, der har defineret Gammel Dansk Bitter Dram i 50 år. Med en afbalanceret, delikat lakridssmag og en elegant finish af chili er det nye Gammel Dansk Shot både markant, helt sin egen og lettilgængelig.

Gammel Dansk har ladet sig inspireret af sin skaber J.K. Asmund og har med samme dedikation og passion for naturlige ingredienser og en unik sammensætning udviklet et helt særligt shot til danskerne.

Naturlige ingredienser med ny smag
Gammel Dansk Shot er fremstillet af de 29 forskellige krydderier, urter og blomster, som også er i den originale Gammel Dansk. Derudover er der i Gammel Dansk Shot blevet eksperimenteret med doseringen – og tilsat ét enkelt nyt krydderi – nemlig naturlig ekstrakt af chili. Dette har resulteret i et Gammel Dansk Shot med en afbalanceret og delikat lakridssmag. Rålakrids, anis, fennikel og stjerneanis er sat i samspil med diskrete blomsternoter af appelsinblomst, kardemomme og kanel. Denne smagsoplevelse fuldendes af en elegant finish af chilien, som giver en varm og behagelig eftersmag.

”Gammel Dansk Shot med chili og lakrids er resultatet af mange års målrettet arbejde på at udvikle et nyt shot, som giver danskernes ganer en helt unik oplevelse. Der er kælet for aromastofferne ved at producere Gammel Dansk Shot på de fineste destillater og ekstrakter af naturlige krydderier, urter, bær, bark og blomster fra hele verden. Kombination af destillation og ekstraktion sikrer de vedvarende og velsmagende aromastoffer samt saft og kraft fra de fine eksotiske råvarer. Absolut velsmag kan med tiden gå hen at blive kedelig, så derfor har vi tilsat ekstrakt af chili, som kommer frem i eftersmagen, med et lille elegant svirp,” fortæller Lars Kragelund, Technical Brand Director hos Arcus.

Gammel Dansk Shot nydes simpelt og enkelt. Den behøver ikke at være nedkølet, men kan drikkes præcis som den er – og gerne i godt selskab og ved sommerens mange festlige lejligheder. Nyd den alene eller sammen med en kold øl.

Gammel Dansk Shot, vejl. pris: 124,95 kr. Forhandles hos barer og i førende dagligvarebutikker.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Irish Coffee
Irish Coffee er en ægte klassiker...
Læs mere
Alternativ til almindelig kaffe
Det er ikke alle, der er vilde med en kop sort kaffe, er du en af dem, så kig med her...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds