ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

Eksotiske sommernyheder fra Santa Maria


Havegrillen er allerede fundet frem, og i de kommende måneder står den på lange lyse sommeraftner med lækre grillretter på menuen. Hvorfor ikke tage ved lære fra dem, der har forfinet grillkunsten igennem mange årtier? Texas BBQ er kendetegnet ved gode råvarer krydret med stærke og røgede aromaer. Fire nye sommernyheder fra Santa Maria – og et par grilltekniske fif – gør det nemt at blive sommerens stjerne ved grillen med ægte Texas barbecue.

I år kan du glæde dig til at give grillretterne et helt nyt og originalt smagspift. Med sin sædvanlige sans for god smag har Santa Maria fremtryllet to nye Texas BBQ marinader og to nye toppings, som udfordrer smagsløgene og sikrer optimale resultater, når grillmenuen står på Texas barbecue.

Santa Maria Taco Marinade og Fajita Marinade sikrer begge den ægte populære Tex Mex-smag til barbecue og er særlig gode til både kylling, svinekød og oksekød. Begge marinader er fremstillet af førsteklasses råvarer. Imponer gæsterne med fx en saftig Taco Steak eller lækre Fajita Chicken Skewers.

Hotdogueros
De mexicanske hotdogs – hotdogueros – med lækkert taco-tilbehør er et must, når den står på Texas barbecue og et sikkert sommerhit blandt både ’hotdog-elskere’ og de, som er mindre begejstrede for hotdoggen. Den mexicanske udgave er fyldt med masser af friskt sommergrønt, der i kombination med sprøde, grillede pølser og spicy topping – serveret i tynde, delikate tortillas – giver en lækker og nuanceret smagsoplevelse, som går smukt hånd i hånd med iskolde mexicanske øl.

Santa Maria Chili Mayo og Jalapenõ Topping passer perfekt til både Tex Mex og BBQ på grillen. Brug dem som topping eller dip og eksperimenter med smagskombinationerne.

Texanske tips til grillteknikken
Texas BBQ handler om at have styr på temperaturen. Du får bedre kontrol, hvis du griller med to zoner. I en kulgrill med låg placeres kullene i den ene side af grillen. Sæt gerne en aluminiumsform med varmt vand i den modsatte side. Så fordamper vandet under grilningen, hvilket gør kødet saftigere.

Den ene side af grillen producerer nu direkte varme, og den anden side giver indirekte varme. Du kan så let flytte maden under grilningen eller lægge forskellige råvarer i forskellige zoner. Indirekte grilning er godt til store stege og spareribs. Ved direkte grilning over gløderne grilles kødet i kortere tid, hvilket er velegnet til skiver af kød.

Med eller uden låg
Grill så ofte som muligt med låg på. Det giver et bedre resultat. Men nogle gange kan det være godt at tage låget af, fx hvis du skal grille tynde kødstykker. Så kan du hurtigt vende kødstykket, så det får farve på begge sider, inden det er færdigt. Eller hvis du eksempelvis griller rejer eller ananas, som let brænder fast.

Kombiner kul og rygeflis
I Texas elsker man røg. Med kulgrill som basis får de en god, naturlig grillsmag. Ved at tilsætte rygeflis direkte til de glødende kul får du den røgede smag, du ønsker. Brug gerne lidt større stykker – to til tre håndfulde plejer at række. Hvis du bruger mindre rygespåner, skal de først lægges i blød.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rosendahl
 GUBI
 Menu
 UnderCover by LE KLINT
 Natuzzi
 Jesper Holm
 Andre artikler
Laksetærte
Laks smager skønt og indeholder gode næringsstoffer, som holder os sunde og raske...
Læs mere
Kartoffelsuppe
Kartoffelsuppe med porer og purløg. Kan nydes både kold og varm...
Læs mere
Frisk vandet op
Er du træt af kedeligt postevand, så kig med her...
Læs mere
Grøn omelet
Omelet med porrer og kartofler...
Læs mere
Iste med mynte og lime
Forfriskende, smagfuld iste med mynte og lime...
Læs mere
Hjemmelavet iste
Hvorfor betale i dyre domme for iste på flaske, når man kan lave det selv – let og lækkert!
Læs mere
Cafe latte i tre variationer
Cafe latte choko, cafe latte sirup og cafe latte vanille. Kun fantasien sætter grænser!
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds