ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der er to typer mennesker i denne verden - de gode og de onde. De gode sover bedre om natten, men de onde ser ud til at nyde de vågne timer mere.
Woody Allen

Nye G Pads fra LG

Nye Tablets i LG's G Pad-serie

Nu lanceres LG´s nye tablets i G Pad-serien. Modellen G Pad 7.0 udkommer som den første efterfulgt af G Pad 8.0 og G Pad 10.1, som kommer senere på sommeren.

De tre nye modeller i G Pad-serien har den rette balance mellem ydeevne, design og pris, som kan fylde det tomrum ud, som der er på tablets i budget og premium-segmentet. Samtlige tre modeller er forsynede med en Quad processor på 1,2 GHz, 1 GB hukommelse og en IPS-skærm i opløsningen 1280 x 800.

Designet på de nye LG G Pad-modeller er både ergonomiske og stilrene, hvor de rundede kanter gør dem nemme at anvende med en hånd. Den mindste tablet i familien, LG G Pad 7.0, er en bærbar underholdningscentral, som giver brugerne ydeevne til både underholdning og arbejde. Mellemmodellen, G Pad 8.0, tilbyder en fantastisk multimedieoplevelse kombineret med smidig multitasking, hvor der er mulighed for at køre flere apps på samme tid. Den tredje og største model i den nye G Pad-serie, G Pad 10.1, kommer med en stor skærm og et kraftfuldt batteri på hele 8000 mAH, som giver brugeren en herlig oplevelse med mange timers underholdning - hvor som helst og når som helst.

Simpelt er det nye smarte - også med tablets
LG arbejder med at forenkle og forbedre brugeroplevelsen for alle mobilprodukter, hvilket tydeligt ses i den nye G Pad-serie. LG har indført et minimalistisk interface-design med en flad grafik og et cirkeltema, som henter inspiration fra LG´s logotype, et look samt feeling der deles med den seneste smartphone-model LG G3, som blev lanceret med sloganet ”Simple is the new smart.”

Med introduktionen af QPair 2.0 fortsætter LG med at gøre det nemmere at tilslutte sin G Pad med andre produkter. Funktionen giver en jævn og praktisk tilslutning til Android-baserede smartphones og tablets via Bluetooth. Indkommende SMS´er og samtaler vises direkte på din G Pad, så du ikke går glip af noget vigtigt, når du sidder og surfer, arbejder eller ser film. I den nye version af QPair kan du desuden svare direkte fra din tablet uden, at du behøver at bruge mobilen. For at opmuntre udviklere til at skabe apps, som drager fuld nytte af teknologien, har LG for nyligt gjort QPair 2.0 Software Development Kit (SDK) tilgængeligt via firmaets udviklingsside.

De nye tablets er også udstyret med den innovative sikkerhedsfunktion Knock Code, som gør det muligt for brugeren at låse tabletten op ved at trykke et forudbestemt mønster på skærmen. LG G Pad kan genkende op til 4 forskellige mønstre, så hele familien kan dele samme tablet og stadig holde billeder og detaljer private. Andre funktioner, som G Pad-modellerne har lånt fra fra LG´s smartphones, er Smart keyboard og Dual Window, hvilket gør dem enklere at anvende.

Pris og tilgængelighed
LG G Pad 7.0 er i butikkerne allerede nu med en cirkapris på 1.399 kr. LG G Pad 8.0 og 10.1 kommer i butikkerne i løbet af sommeren med en cirkapris på 1.790 kr. og 2.299 kr.


Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Menu
 Natuzzi
 Chevrolet
 Ford
 Faber
 Hyundai
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds