ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Jeg siger bare, at man skal være glad for vejret, så længe man kan trække det´.
Storm P

Vi vil være designere

Invita Lookbooken giver dig mulighed for at få et nemt og hurtigt overblik over alle de muligheder og ideer, som gør et hjem personligt.

Hen over sommeren vil et stort antal danskere sætte sig bag skærmen og designe drømmekøkkenet eller andre rum i hjemmet. Boligstylist oplever en klar tendens: Vi ønsker selv at prøve kræfter med at være designer – vi vil sætte vores personlige præg på boligen.

”Vi vil ikke bare bo ligesom naboen. Vi vil være designere i vores eget hjem og sætte vores personlige præg på køkkenet eller andre rum. Derfor sætter flere og flere – især kvinder – sig bag skærmen for at lave inspirationsoplæg til det nye køkken, badeværelset eller stuen. Kreativiteten er et plus, som man selv kan fremhæve, når man kan fortælle andre, at ”den lyserøde væg eller dén indretning har jeg selv fundet på,” fortæller boligstylist Malene Marie Møller fra Boligcious.

Den tendens er baggrunden for, at Invita som det første køkkenfirma herhjemme giver danskerne mulighed for at tage hul på deres køkkendrømme på nettet. På Invita.dk får danske forbrugere med køkkendrømme nemlig mulighed for at producere sin egen inspirationsbog – også kaldet en lookbook. Lookbooken gør den enkelte i stand til at samle inspiration, ønsker og ideer til drømmekøkkenet, og det koster ikke noget. Når man har oprettet sin bog på Invita.dk, så udvælger man blot sine billeder, som bliver lagt ind sammen med forklaringer, ønsker og kommentarer til produkter, farver, priser og andet. Lookbooken finder man på www.invita.dk.

Sæt kreativiteten i lookbooken
Hundredvis af danskere er allerede i gang med at samle inspiration – både til deres kommende køkken, men også til indretning af andre rum. Lookbooken kan nemlig bruges til inspiration til et hvilket som helst rum i boligen.

”Der er ingen begrænsninger rent billedmæssigt. Billederne kan man selv have taget i f.eks. en køkkenbutik, på en ferie eller hos gode venner. De kan selvfølgelig også hentes fra Invitas inspirationsgalleri på hjemmesiden. Det kan være billeder af flotte fliser, smarte sokkelskuffer, praktiske udtræk i skabe, en særlig bordplade, lækre træindsatser til skufferne, vandhaner, lamper eller... Der er alle muligheder,” siger Helle Fyllgraf, marketingdirektør ved Invita.

”Mange har fundet ud af, at det er sjovt at lege med de mange muligheder derhjemme. De ideer man har, bliver pludselig levende, når man sætter dem sammen i billeder og tekst. Her kan hele familien eller vennerne kigge med – og i sidste ende måske også fagmanden. Mange deler også deres lookbook over Facebook. Det modner de valg, som man går og overvejer. Resultatet bliver køkkener eller andre rum, som er personlige. Det er sjovt og tilfredsstillende,” siger Helle Fyllgraf.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 UnderCover by LE KLINT
 GUBI
 Jesper Holm
 Faber
 Natuzzi
 Rosendahl
 Andre artikler
Morsø River Vase
Med inspiration fundet i floden, der snor sig gennem det nordiske landskab, er Morsø-vasen 'River' en lektion i indre ro...
Læs mere
Nuance bakkebord
Nuance har netop lanceret et bakkebord i et moderne, skandinavisk design...
Læs mere
LE KLINT Caleo
Mødet mellem Rikke Frost og LE KLINT har ført til et nyt spændende samarbejde, der betyder...
Læs mere
Zone bordskånere
Giv dine varme skåle og fade et smukt og sikkert ståsted på middagsbordet...
Læs mere
Södahl Pansy
Find ro i soveværelset med sengetøj, der emmer af landlig idyl...
Læs mere
Vipp lancerer to nye lamper
Vipp udvider lampeserien med varianter af deres væglampe og pendel...
Læs mere
Rosti Mixkande i rustfrit stål
En af køkkenets helt store klassikere lanceres nu i rustfrit stål...
Læs mere
 ZoomRooms
 Faber
 GUBI
 Jesper Holm
 Menu
 Natuzzi
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds