ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Erara humanum est - det er menskeligt at fejle.

Det ærgrer os efter hjemkomsten

Barcelona byder på et hav af spændende seværdigheder som f.eks. berømte Parc Güell. Men er man på en kort storbyferie, kan det ofte være svært at nå det hele. Til gengæld har man en god to-do liste til næste gang, man besøger byen. (Foto: FDM travel)

Selv om sommerferien ofte står på power-shopping og masser af aktiviteter, får mange alligevel ikke nået alt det, de gerne ville. Og det ærgrer efter hjemkomsten, viser en undersøgelse fra FDM travel.

Der er mange, der har prøvet det: At ærgre sig over, at man ikke lige fik købt den taske eller det par sko på ferien, man havde set sig lun på. Eller at man ikke fik set en bestemt seværdighed, når man nu var i byen. En undersøgelse, FDM travel har fået foretaget, viser, at langt over hver tredje dansker (40 %) ærgrer sig over noget, de ikke fik set eller prøvet på ferien, mens hver fjerde adspurgte (25 %) ærgrer sig over noget, de ikke fik købt.

”Det er en klassiker, at man ærgrer sig over noget, man ikke fik prøvet eller set på sin rejse. Det er især tilfældet, hvis man er et nyt sted for første gang, hvor oplevelserne står i kø, og man simpelthen ikke har tid til at se det hele. Til gengæld har man så en god to-do liste til næste gang, man besøger stedet. Og så er der byer som New York, Rom eller Barcelona, man bare aldrig bliver færdige med, og hvor der nok altid vil være noget, man ikke når at se”, siger produkt- og indkøbschef hos FDM travel, Jesper Ewald.

Blandt de adspurgte er det især kvinderne, der fortryder, at de ikke fik gjort et bestemt køb på ferien. Næsten hver tredje kvinde (32 %) ærgrer sig således over, at de ikke slog til, da de havde chancen.

De unge mellem 18-34 år er dem, der ærgrer sig allermest over noget, de ikke fik set eller prøvet på rejsen. Her er det over halvdelen af de adspurgte, der fortryder, at de ikke fik de ekstra ferieminder med hjem.

”De unge har en kæmpe eventyrlyst og har mod på at udforske alle nuancer af det pågældende land, de besøger. Det er også derfor, at rigtig mange unge drager af sted på de helt store længerevarende rejser til f.eks. USA eller Thailand. Men det er selvsagt også lande, der byder på uendelige oplevelser, så der vil nok altid være nogle seværdigheder og aktiviteter, man ikke nåede, men gerne ville have oplevet”, siger Jesper Ewald.

Undersøgelsen er foretaget af Voxmeter på vegne af FDM travel og er baseret på svar fra 1.000 danskere.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds