ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Jeg ved ikke hvad 3. verdenskrig vil blive kæmpet med, men 4. vil blive kæmpet med pinde og sten.
Albert Einstein

WiMP Web Player


Nu er det muligt at teste musiktjenesten WiMP direkte i browseren. Det er ikke længere nødvendigt at oprette konto først. WiMP åbner en betaversion af den spritnye web player, som også indeholder en række nyheder. Udover et design som gør det endnu lettere at navigere rundt i det gigantiske musikkatalog med mere end 25 millioner sange, får brugerne også adgang til musikvideo, en ny playlistesektion og en personlig profil i tjenesten.

Den nye web player er tilgængelig direkte i browseren på play.wimpmusic.com og kræver ingen installation. Web playeren lanceres i en betaversion og er åben for afspilninger af 30 sekunders varighed uden man behøver at oprette sig med en konto. Er man allerede WiMP-bruger, kan man bare logge på sin konto og afspille numrene i fuld længde.

Over 75.000 musikvideoer tilgængelige i WiMP
I maj fik Android-klienten i WiMP sin egen videokanal. I den nye web player kommer også musikvideo i HD på hver enkelt artistside.

“Musikken fortjener den bedste lydkvalitet, præcis som vi har i WiMP. Men musik er mere end den gode lyd. Derfor får man i WiMP nu også adgang til musikselskabernes musikvideoer – lige såvel som vi vil satse på vores eget indhold fra vores populære WiMP Live Sessions og på videoer fra andre samarbejdspartnere også. Alt sammen med ambitionen om at give vores brugere den ultimative musikoplevelse,” udtaler Morten Remmer, Managing Director i WiMP Danmark.

WiMP har licenseret musikvideoindhold fra alle de store musikselskaber og fra mange af de mindre selskaber også, og der er nu et katalog på mere end 75. 000 musikvideoer tilgængelige i tjenesten.

En toptunet ny playlistesektion – ligegyldigt hvilket hjørne du er i, er der musik
WiMP har fra starten profileret sig på en stærk redaktionel tilgang til musikken. Stort set al den musik, der præsenteres i tjenesten, er udvalgt af den danske musikredaktion, der hver dag lægger sig i selen for at give brugerne de allerbedste musikoplevelser og præsentere musik fra alle kanter – såvel geografisk som genremæssigt. Fra store amerikanske hits til danske perler. Fra klassikere til det sidste nye. Og fra Schubert til Seebach. WiMP har også altid haft et fokus på album og har forsynet brugerne med bl.a. anbefalinger, toplister og albumlister. Også playlisterne har altid haft et særligt fokus og i den nye version af WiMP har netop denne sektion fået et ansigtsløft. Den nye playlistesektion er inddelt i ”stemning” og ”anledning” og der er flere niveauer at gå på opdagelse i i jagten på den perfekte playliste. På første niveau kan brugerne vælge mellem musik til fx afslapning, fest og træning såvel som der er sammensat playlister til fx romantiske stunder, middagsselskabet og til de situationer, hvor man skal koncentrere sig. Har man lyst til at dykke endnu længere ned, kan man også finde fx historiske playlister, sæsonbaserede playlister, playlister fra medier, toplister, gæsteplaylister og eventbaserede playlister.

”Vi præsenterer mange hundrede playlister i løbet af et år, og vi møder nu behovet for at fremhæve de mest relevante lister i hver kategori. I tillæg introducerer vi en fast playliste til hver anledning, som vil blive opdateret ugentligt og som gør det utrolig let at finde god musik, hvad enten du vil slappe af eller er på farten,” forklarer Jonas Kleinschmidt, musikredaktør i WiMP Danmark.

Opbyg din egen pladesamling på en personlig WiMP-profil
Endnu en nyhed er også muligheden for at lave en personlig WiMP-profil. På profilsiden, der indeholder fornavn, efternavn og billede, vises brugerens musiksamling og alt er nu samlet på én side - både den musik, der er gemt som favoritter og de gemte playlister.

”Således er det nu muligt at administrere al ens musik på bare ét sted og på den måde opbygge din egen pladesamling,” siger Jonas Kleinschmidt.

Andre snacks
- Generelt bliver navigationen lettere med undermenuerne Nyt, Anbefalet, Top og Dansk, både for album, sange og playlister.

- Søgefunktionerne husker nu dine sidste søgninger, og du slipper således for at skulle indtaste dem på ny.

- Genresiderne har fået en make-over.

- Det bliver nu endnu lettere at dele musik fra WiMP med andre.


Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Living proof.
 Rahua Amazon Beauty
 hh simonsen®
 KEVIN MURPHY
 Ford
 O&M
 Andre artikler
Iggy Pop til Tinderbox
Iggy Pop har udsendt plader siden 1968 og har enten som solist eller sammen med bandet The Stooges stået bag klassikere som...
Læs mere
Finske Alma sætter fuld smæk på girl power
Almas massive, tropiske poplyd er så ørehængende, at både MØ og Elton John har tilkendegivet deres begejstring...
Læs mere
Depeche Mode til Tinderbox
Verdensstjernerne giver deres første danske festivalkoncert nogensinde i Odense...
Læs mere
Festivalbilletter: Reglerne, hvis du fortryder købet
Salget af festivalbilletter er begyndt. Men husk at tænke dig om, inden du køber...
Læs mere
Hess Is More
Hess Is More startede som et elektronisk solo-projekt af Mikkel Hess...
Læs mere
Ofelia Live
Igen i år kan man opleve en perlerække af gratis koncerter med Danmarks mest lovende talenter...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds