ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Jeg siger bare, at man skal være glad for vejret, så længe man kan trække det´.
Storm P

Paw&Lina

Paw&Lina

Et pusterum. En overspringshandling. En legeplads.

Det er bare nogle af de ord, Paw Lagermann og Lina Rafn hæfter på det musikalske projekt, de to Infernal-stjerner nu har kastet sig ud i. Paw&Lina hedder det helt enkelt, og det skyldes hverken tilfældigheder eller dovenskab, at det nye band er opkaldt efter sine to medlemmer.

Sangene er på dansk, og det giver en anden nærhed og hudløshed, mener de to musikere, der både glæder sig til og gruer for at skulle præsentere de nye numre for publikum.

“Det er nogle historier, jeg ikke har fortalt før - og nogle historier jeg ikke kommer til at fortælle igen. For den livssituation, jeg var i på det tidspunkt, er jeg ikke i nu. De sange skal ud - jeg kan ikke holde det ud, hvis de bare ligger i skuffen. Men der kommer til at være nogen, der kommer til forholde sig til det, jeg synger, fordi det går ind på en anden måde, når det er på dansk. Det bliver fedt, men jeg er også nervøs for det,” siger Lina Rafn.

Første singlen ”Forfra” fra EP’en, opsummerer den ‘livssituation’, Lina Rafn taler om. ‘Jeg kan ikke stå alene / jeg begynder forfra / ganske sårbar’, lyder det på nummeret, der handler om en periode, hvor hun og Paw Lagermann syntes, der var gået lidt dødvande i Infernal, og hvor de begge blev forældre for første gang inden for et par år.

“Vi følte, at vi var gået i stå kreativt. Vi trængte til at gøre tingene på en anden måde og skabe en ny situation for os selv, så vi fik lysten tilbage. At lave musik på dansk var en kærkommen mulighed for at gøre det,” forklarer Paw, og Lina supplerer.

“Jeg blev ramt af den der børneting for sindssygt. Vi havde planlagt en sommerturné, da min datter var få uger gammel, og det forandrede mig basalt som menneske. Jeg havde en oplevelse af at være gået så langt ud over min egen grænse og ikke være til stede i min egen krop - jeg var en malkemaskine og en syngemaskine på skift. Jeg skulle have sat en fod ned, men det gjorde jeg ikke,” siger hun.

Først da turneen var slut, fik de to gamle venner og musikalske makkere sat sig ned og talt om, hvordan fremtiden egentlig skulle se ud. Det betød blandt andet, at de har indført en femdages arbejdsuge, og at de er blevet mere målrettede.

“Hold da op hvor blev der pludselig mindre tid, da jeg endelig sagde fra. Den tid, der er, skal bare give så meget mening. Nu gider jeg kun det her, hvis det er noget musik, jeg står 100 procent inde for. Jeg er fuldstændig ligeglad med at sige nej til verdens største verdenshit, hvis jeg ikke har lyst til at synge det hver eneste dag,” siger Lina Rafn.

For første gang i karrieren føler Paw og Lina, at de har taget styringen rent musikalsk. De er ikke blege for at indrømme, at de før har lidt af både behagesyge og mindreværdskomplekser og ‘givet omgivelserne for meget magt over os kunstnerisk set’.

Det er slut nu. I Paw&Lina er der plads til de eksperimenter, de lyde og de ideer, der ikke passede ind i Infernal - og det giver ny luft.

“Jeg tror, vi har brug for Paw&Lina for at gøre Infernal mere rendyrket. Nogle gange har vi prøvet at putte noget i Infernal, som ikke hørte til der, fordi vi havde det indeni …” siger Lina, og Paw er enig:

“Vi har nok afsøgt for mange områder og ikke lyttet til det åbenlyse. Det skal vi til at gøre - og det er det, Paw&Lina kan give plads til. Den frihed, vi har, kaster også noget af sig på Infernal. Med Paw&Lina tør vi igen eksperimentere og sige ‘fuck it!’, og det gør det sjovt. Vi har optur rent musikalsk - vi har aldrig været højere, end vi er lige nu,” siger han.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 KEVIN MURPHY
 Redken
 hh simonsen®
 Organic Hairspa
 Chevrolet
 z.one concept
 Andre artikler
Iggy Pop til Tinderbox
Iggy Pop har udsendt plader siden 1968 og har enten som solist eller sammen med bandet The Stooges stået bag klassikere som...
Læs mere
Finske Alma sætter fuld smæk på girl power
Almas massive, tropiske poplyd er så ørehængende, at både MØ og Elton John har tilkendegivet deres begejstring...
Læs mere
Depeche Mode til Tinderbox
Verdensstjernerne giver deres første danske festivalkoncert nogensinde i Odense...
Læs mere
Festivalbilletter: Reglerne, hvis du fortryder købet
Salget af festivalbilletter er begyndt. Men husk at tænke dig om, inden du køber...
Læs mere
Hess Is More
Hess Is More startede som et elektronisk solo-projekt af Mikkel Hess...
Læs mere
Ofelia Live
Igen i år kan man opleve en perlerække af gratis koncerter med Danmarks mest lovende talenter...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds