ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Før andelsmejerierne og radioen lavede folk deres smør og åndsliv selv.
Piet Hein

Nespresso hylder den cubanske kaffe-tradition

Nespresso Cubanía er en Limited Edition Grand Cru.

Med inspiration fra cubanernes ikoniske kafferitual og landets varme livsglæde har Nespressos eksperter udfordret deres evner ud i kaffeproduktionens kunst til det yderste for at kunne præsentere Cubanía Limited Edition­ smagen af latinamerikansk passion og den mest intense Grand Cru nogensinde.

Kaffe er en livsstil for cubanere rundt omkring i verden: Den hyggelige stund på dagen, hvor kaffe erstatter samtalen, og nydelsen er i centrum. Med Cubanía inviterer Nespresso kaffeelskere på en smagsmæssig opdagelsesrejse, der ikke bare byder på en kraftfuld smag og aromatiske oplevelser, men et besøg i et nyt og spændende hjørne af kaffens kulturelle og historiske verden.

Med Cubanía, den nye Limited Edition, har Nespresso desuden overgået sig selv i kaffe-intensitet og går et skridt yderligere end Kazaar Grand Cru, der har en intensitet på 12. Cubanía rammer 13 på Nespressos intensitetsskala, som måles via en kombination af ristning, bitterhed og fylde. At nå dertil har krævet en innovativ brug af ekspertise ­ både af Nespresso og den tyske professor Karl Lendrichs, der i starten af 1900-tallet opfandt den blide dampningsprocess, hvor kaffens kemiske og fysiske struktur ændres. Egentlig er det en simpel ligning, der afgør kaffens intensitet, baseret på tætheden af de ristede bønner og udtrækket af dem i koppen at vælge hvilke bønner, der kan levere den oplevelse, kræver til gengæld Nespressos know-how.

Nespresso Cubanía indeholder en modig blanding af følgende kaffetyper: En særligt tilberedt indisk Robusta kombineret med en braziliansk Robusta Conillon for at opnå den høje intensitet samt en komplementerende Arabica fra Etiopien, der fuldender Cubanía Grand Cru. Cubanía er inspireret af den cubanske livsstil, men indeholder ikke cubansk kaffe.

Sådan drikkes kaffen i Cuba
Måden man drikker kaffe på i Cuba – Cubano-style – er et ritual, hvor man blander en portion kaffe med rørsukker til en cremet masse, som så igen blandes med kaffe. For at nyde Cubanía på ægte cubansk manér anbefaler Nespressos kaffeeksperter, at man brygger 25 ml ristretto, som blandes med rørsukker. Dernæst brygger man igen 25 ml ristretto, som man hælder over den cremede kaffe/sukker-blanding. Den intense og sirupsagtige sorte kaffe giver kaffeelskere mulighed for at få den fulde latinamerikanske kaffeoplevelse. Cubanías både vilde og komplekse aromaer fremstår dog bedst, når den nydes sort i 25 ml.

Nespresso Cubanía er en Limited Edition Grand Cru og kan købes fra 1. september. Prisen for et kafferør med 10 kaffekapsler er 39,90 kr.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
500 juicer og smoothies
I denne bog finder du opskrifter på alt lige fra supersunde energiboostere til cremede milkshakes...
Læs mere
Blended Baileys
En iskold nydelse på en varm dag…
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds