ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Når man endelig er tilfreds, er der altid nogle, som er utilfredse med, at man er tilfreds, og det gør en utilfreds.
Storm P

Verdens mindste kamera med udskiftelige objektiver


a5100 fra Sony er verdens mindste kamera med udskiftelige objektiver, der ligger perfekt i hånden og samtidig kan prale med en stor APS-C-sensor samt indbygget blitz og Wi-Fi. Til trods for sine slanke dimensioner er a5100 et seriøst trin op af stigen fra smartphone-kamera eller ”peg-og-skyd”-kompaktkameraer.

Det lynhurtige Fast Hybrid AF-system, som også findes i a6000, fanger det hele. Det har 179 phase-detections AF-punkter, der sørger for at fryse hurtige bevægelser og leverer skarpe og fokuserede billeder. Selv hurtige motiver i bevægelse, som livlige kæledyr, fanges med sløringsfri resultater. At fange øjeblikket har aldrig været lettere med touch-fokus og touch-udløser. Det eneste, du skal gøre, er at røre med en fingerspids, hvor som helst på LCD-skærmen, og et knivskarpt billede er taget.

Den nyeste generation af Exmor CMOS-billedsensor med 24,3 effektive megapixel fra Sony garanterer en fremragende billedkvalitet spækket med detaljer. APS-C sensoren er fuldt på højde med de store DSLR-kameraer og er sat sammen med den kraftfulde BIONZ X-billedprocessor, som også findes i den anmelderroste 7-serie. Du kan tydeligt se forskellen i de små finesser og den lave lysfølsomhedii, uanset om du tager billeder eller optager film.

a5100 leverer videooptagelser, der på imponerende vis fanger detaljer og filmisk stemning. Takket være XAVC Siii-formatet, populært i professionelle videokameraer, ved 50 mbps, får du spektakulære full HD-optagelser med fabelagtig lyd. Ligesom ved still-billeder sikrer Fast Hybrid AF også et knivskarpt og præcis fokus ved videooptagelser, der stiller skarpt på dit motiv og giver dig mulighed for at anvende touch-fokus.

Selvom det er verdens mindste kamera med udskiftelige objektiver, så er a5100 spækket med masser gennemtænkte detaljer, som gør hverdagens billed- og filmoptagelser enkle.

Når du skal tage en selfie, skal du blot vippe den 180° vipbare LCD-skærm og holde kameraets ergonomiske greb i en bekvem armslængde. Fokuser billedet med den let tilgængelige zoom-knap og tryk på udløseren for flotte selvportrætter.

Det er også nemt at dele billeder og filmklip (MP4) med smartphones, tablets og TV. NFC giver mulighed for nem one-touch-overførsel og Wi-Fi Direct sikrer trådløs overførsel til kompatible Android- og iOS-enheder. Du kan også aktivere Smart Remote Control med et enkelt tryk og forbinde dit kamera med en smartphone eller tablet, så du kan se billeder eller fjernstyre udløseren.

PlayMemories Camera-apps fra Sony giver dig en endnu større fotooplevelse. Download både gratis og betalings-apps, der inkluderer en række imponerende hjælpeprogrammer, samt kreative og sjove effekter, der er skabt for de seriøse fotografer.

Tilbehøret til a5100 inkluderer det nye etui, LCS-EBD, i et elegant design – tilgængeligt i tre farvevarianter – og den smarte bærbare RM-SPR1 fjernbetjening, der er fantastisk til stabile stativ-monterede selvportrætter.

Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Jesper Holm
 Ford
 Rosendahl
 Chevrolet
 Menu
 UnderCover by LE KLINT
 Andre artikler
Bose Portable Home Speaker
Bose Portable Home Speaker er en trådløs højttaler til hjemmet, en bærbar Bluetooth-højttaler og en stemmestyret højttaler i ét...
Læs mere
Mærk Bassen med Sonys nye WH-XB900N
Fordyb dig i bassen med de nye WH-XB900N trådløse høretelefoner fra Sony...
Læs mere
Samsung Galaxy Watch Active
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en...
Læs mere
Huawei AI Cube
Højtalere med kunstig intelligens og en 4G-router behøver ikke være to forskellige devices. Huaweis nye AI Cube forener kvalitetslyd og...
Læs mere
Harman Kardon Citation
Harman Kardons nye Citation-serie er skabt til at fornøje både øjne og ører...
Læs mere
OnePlus Bullets Wireless
OnePlus introducerer nu deres nyeste høretelefoner Bullets Wireless...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds