ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Vi har kunsten for ikke at dø af sandheden.
Friedrich Nietzsche

Nyt vinterrejsemål fra FDM travel

FDM travel præsenterer et nyt vinterrejsemål. Sri Lanka byder på brede sandstrande, en spændende historie og skøn mad, og kan være et oplagt alternativ til Thailand-rejsen. (Foto: FDM travel)

FDM travel tilbyder Sri Lanka som nyt vinterrejsemål. Et oplagt alternativ til Thailand-rejsen. De rejsende vil bl.a. kunne komme på rundrejser med dansk rejseleder.

Når vinterferien under varmere himmelstrøg skal bookes falder valget ofte på Thailand. De skønne sandstrande og den lækre mad er et stort trækplaster. Men Thailand er ikke det eneste rejsemål, der kan bryste sig af at være et ferieparadis. Sri Lanka byder nemlig på oplevelser, der i høj grad gør det attraktivt at skifte kolde Danmark ud med en ferie ved det varme indiske ocean.

”FDM travel har valgt at føje Sri Lanka til vores udbud, da det er det oplagte rejsemål for danskere, som gerne vil have sol og sommer kombineret med unikke kulturelle oplevelser. Landet har en rigtig spændende historie, der bærer præg af kolonitiden, og vi har valgt at lave rundrejser i landet, som netop giver de rejsende et indblik i historien, kulturen og et syn for sagen, når det kommer til den smukke natur ved besøg i nationalparkerne”, siger adm. direktør i FDM travel, Jan Lockhart.

Sri Lanka er ikke et nyt rejsemål. Faktisk var det et af de første oversøiske charter rejsemål, som danskerne tog til. Men flere års uro i landet har holdt turisterne væk. Sri Lanka er dog igen et sikker land at besøge, og danskerne har på ny genopdaget destinationen.

”Rigtig mange danskere har fået øjnene op for Sri Lanka som vinterrejsemål. Det er især de hvide, brede sandstrande som f.eks. Bentota beach eller Hikkaduwa beach, der ligger syd for hovedstaden Colombo, der trækker. Men vi ved også, at vores gæster søger de unikke oplevelser og tager gerne på rundtur i højlandet for at besøge te-plantager, buddhistiske helligdomme og nationalparker.”, siger Jan Lockhart.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rejsefeber.dk
 Spies
 Andre artikler
Med luksustog gennem Rocky Mountains
Det vestlige Canada og det nordvestlige hjørne af USA er med sine...
Læs mere
Apollo Mondo Boutique
Den kommende sommer åbner Apollo dørene til et helt nyt hotelkoncept i deres Apollo Mondo-portefølje...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds