ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Kunst er det, man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst.
Storm P

Clarisonic Aria

Clarisonic Aria fåes i både sort og hvid.

I den regnfulde by Seattle på USA’s vestkyst satte 3 innovative forskere sig for at undersøge hvilke muligheder Sonic teknologiens, (i modsætning til roterende teknologier) kunne tilføre hudpleje. Efter tre års research, udvikling og mere end 45 patenter registreret af de 3 forskere Dr Robb Akridge, David Giuliani og Kin Pilcher havde de fundet deres svar.
I 2001 lanceredes Clarisonic børsten på det amerikanske marked, der var frugten af en god ide kombineret med State-of-art teknologi.

De amerikanske dermatologer tog Clarisonic børsten til sig og den er i dag anbefalet af ikke færre end 3000 af disse.

Støtte fra store berømtheder har fået Clarisonic til at appellere bredt blandt kvinder. Blandt disse tæller: Oprah, Gisèle Bündchen, Gwyneth Paltrow, Hilary Swank, Jessica Alba Naomi Watts, Kate Moss og Natalie Portman.

Men også fremtrædende mænd har taget Clarisonic til sig: Tom Ford, Christian Louboutin, and Jake Gyllenhaal for blot at nævne nogle.

En unik bevægelse
Det der gør Clarisonic børsten unik er dens Sonic teknologi. Sonic teknologien adskiller sig ved at bygge på svingninger, og ikke rotation.
Selve børstehovedet roterer ikke, men laver 300 mikro-svingninger i sekundet. Dvs. 300 mikrobevægelser frem og tilbage - en frekvens, der synes usynlig for det blotte øje.

Kraften fra vand
Clarisonic børstens motor har en unit evne til at presse vand ud af børstehovedet. Dette betyder, at vand blidt skubbes ned i hudens porer, når man fører den rundt i ansigtet.
Sammen med de svingende bevægelser, er det børstens evne til at skubbe vand ned i porerne, som gør Sonic-teknologien så utrolig effektiv, men mild.

Et børstehoved ud over det sædvanlige
Clarisonic børstehovedet har omhyggeligt udvalgte fibre, hvor hvert enkelt fiberstrå er afrundet for enden, for at undgå at bearbejde huden unødigt.
De er designet med DuPont Hytrel Super Soft filament, som adskiller sig på flere punkter fra vanlige nylonbørster. DuPont Hytrel Super Soft filament udmærker sig ved at være mere fleksible og derved mere skånsomme ved huden. De absorberer mindre væske og tørrer hurtigere, hvilket betyder, at de kan bevare deres fleksibilitet længere.

Med Clarisonic børsten bliver huden skånsomt, men effektiv renset. Samtidig giver børsten huden en blid massage uden at trække i den. Resultatet er en blød og mere strålende teint samtidigt med at hudens porer synligt reduceres.

Clarisonic børsten sikrer øget optag af dine øvrige plejeprodukter
En Clarisonic afrensning er så effektiv, at huden bliver mere modtagelige overfor cremer. Undersøgelser har vist at effekten af hudplejeprodukter påført efter afrensning med Clarisonic børsten er signifikant boostet i forhold til manuel afrensning.

Clarisonic børsten exfolierer ikke huden
Den fjerner kun det der er nødvendigt: Makeup (foundation, pudder etc.), partikler fra støv og forurening og overfladiske døde hudceller. Den erstatter eksempelvis ikke en scrub, hvorfor den kan bruges to gange dagligt. Hvis huden føles exfolieret er det er udtryk for at huden er blevet renset optimalt, et resultat man ikke nødvendigvis opnår ved manuel afrensning.

Clarisonic børsten får ikke huden til at overproducere sebum
Eftersom Clarisonic børsten kun fjerner makeup, partikler fra støv og forurening og overfladiske døde hudceller ‘forstyrres’ hudens naturlige balance ikke. Afrensningen sætter derfor heller ikke gang i en genetablerings effekt med øget sebum produktion, som eksempelvis kan forekomme ved brugen af alkoholbaserede produkter.

Clarisonic børsten påvirker ikke hudens elastisitet
Sonic teknologien, der bygger på svingninger og ikke roterende teknologi sikrer at Clarisonic børsten ikke trækker eller drejer huden. Dette betyder, at Clarisonic børsten kun arbejder på overfladen og derved ikke påvirker hudens elasticitet.

Du kan vælge mellem 4 forskellige børstehoveder til ansigtet, der er tilpasset forskellige hudtyper. Vælg mellem børste hoveder til meget sensitiv, sensitiv, normal hud eller hud med forstørrede pore.

Der findes et specielt børstehovedet til kroppen, som kan benyttes med Plus modellen (Face&Body). Alle børstehoveder bør skiftes efter 3 måneders brug.

Clarisonic ARIA koster 1445 kr. og forhandles i Magasin.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Philips
 American Crew
 Dermalogica
 La Biosthetique
 IdHAIR Company A/S
 Tromborg
 Andre artikler
Pas på din hud
Vær varsom når du exfolierer…
Læs mere
Skånsom barbering
Barbering kan være en hård omgang for huden. Derfor er det vigtig at være opmærksom på at give huden den rigtige pleje...
Læs mere
Rens morgen og aften
Gør det til en vane at rense din hud både morgen og aften...
Læs mere
Comfort Zone Solcreme
Comfort Zone, der altid tager hensyn til hudens og miljøets sikkerhed, introducerer nu...
Læs mere
Hårprodukter fra Antonio Axu
Det svenske hårbrand, Antonio Axu Hair Couture, introducerer tre nyheder...
Læs mere
Paulas Choice Omega+ Complex Eye Cream
Denne øjencreme er rig på omega fedtsyrer der opstrammer dehydreret hud omkring øjnene...
Læs mere
 ZoomRooms
 American Crew
 Avivir by Aloe Vera Group
 Coola
 Cosborg
 Dermalogica
 Evolve Organic Beauty
 Hempz
 Herban Cowboy
 hh simonsen®
 IdHAIR Company A/S
 John Masters Organics
 La Biosthetique
 La Biosthetique
 label-men
 Mádara
 Nilens Jord
 Odacité Skincare
 Philips
 The Organic Pharmacy
 Tromborg
 Weleda
 Weleda
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds