ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis du tænker for længe på det næste skridt, kommer du til at tilbringe livet på et ben.

På madkursus i Bangkok

Ian Kittichai leder matlagningskurser på den prisbelönta restaurangen Issaya i Bangkok.

At rejse til Thailand handler ikke længere om bare at bade og slikke sol. Flere og flere turister vælger at udforske landet og kulturen gennem forskellige aktiviteter. En ferieaktivitet, som bliver mere og mere populær, er kurser i thailandsk madlavning.

Antallet af madlavningskurser i Thailand er steget de seneste år, og i dag tilbydes der kurser på de fleste større turistdestinationer. Det bredeste udbud findes i hovedstaden Bangkok. Her kan alle, lige fra nybegynderen til den mere rutinerede hobbykok, lære mere om det thailandske køkkens enorme variation. Fra streetfood til fine dining – og alt derimellem. Kursernes oplæg varierer, men de, der strækker sig over en halv dag, er mest populære.

– Interessen for madlavning er stor blandt turister, og det thailandske køkken er blevet meget populært. Selvfølgelig er det sjovt, at mange gerne vil lære mere om smage, teknikker og forskellige madretter, når man besøger Thailand, siger Pakkanan Winijchai, der er direktør for det thailandske turistbureau i Stockholm.

Det thailandske turistbureau anbefaler tre madlavningsskoler i Bangkok:

Cooking with Poo
Kokken Poo tilbyder kurser i ægte thailandsk streetfood i hjertet af bydelen Klong Toey. Hun har fået opmærksomhed rundt omkring i verden for sin madlavning, og for den måde, hun gennem sit arbejde og engagement i projektet Helping Hands hjælper indbyggerne i Klong Teoy med at starte deres egen virksomhed. Poos madlavningskursus starter om morgenen med et spændende besøg på det lokale madmarked. På kurset laves der tre retter, som du kan vælge at spise på stedet eller tage med hjem. Grupperne er små, og stemningen er afslappet og hyggelig. Velegnet til familier, nybegyndere og andre, som gerne vil have en hyggelig formiddag med god, traditionel thailandsk mad.

Se mere på cookingwithpoo.com/cooking-classes

Issaya Cooking Studio
Restauranten Issaya er udråbt til én af Asiens bedste. I det tilhørende madlavningslokale afholdes der kurser med ejeren, den kendte kok Ian Kittichai og hans dygtige medarbejdere. Halvdagskurset, hvor der laves tre retter, er det mest populære. Retterne er en blanding af traditionel thailandsk mad og mere eksperimentel kogekunst. Kurserne er udformet, så de passer til deltagere på alle niveauer – lige fra nybegynderen til den mere velbevandrede gastronom. Lokalerne er moderne og smukt designede.

Se mere på issayastudio.com/content/classes

May Kaidee Cooking School
May Kaidee er specialiseret i vegetarisk og vegansk thailandsk mad og har afholdt madlavningskurser siden 1988. Der tilbydes flere forskellige kurser, men halvdagskurset er det mest bookede. Der laves otte retter, og deltagerne lærer om thailandske krydderier, raw food, og hvordan man laver chilipasta. Kurset passer både til nybegynderen og den mere rutinerede.

Se mere på maykaidee.com/cooking-school

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler
Bruxelles
Du behøver ikke være politiker for at tage til Bruxelles, for byen byder på meget mere end politik...
Læs mere
Berlin
Berlin byder på alt lige fra historiske seværdigheder og kunstmuseer i verdensklasse til masser af shopping...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds