ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
En bank er et sted, hvor du kan låne penge, hvis du kan bevise du ikke har brug for dem.
Bob Hope

Nordens største gadefestival


I år er der lagt op til fest ud over det sædvanlige, når Skandinaviens største gadefestival, Malmöfestivalen, fejrer 30-års jubilæum. Mere end 1,4 millioner gæster besøger hvert år festivalen, som byder på en helt uge fyldt med godt 1.200 gratis musik- og underholdnings-, kunst-, kultur- og madoplevelser. Festivalens kulturelle scene er i år stjernespækket med navne som First Aid Kit, Icona Pop og Jenny Wilson på programmet.

Hvis du vil opleve Nordens største festival, er der i år en særlig god grund til at tage turen over Øresund. Malmöfestivalen fejrer nemlig sin 30-års fødselsdag med et brag af en fest. Festivalen, der årligt trækker 1,4 millioner besøgende, finder sted hele ugen fra den 15.-22. august, og i år fejres jubilæet med hele 1.200 gratis arrangementer. First Aid Kit, Icona Pop, Jenny Wilson, Basia Bulat, Warpaint, Melissa Horn og Steve Earle and the Dukes er bare nogle af de navne, som festivalen har løftet sløret for. Herudover er programmet fyldt med alt fra sportsbegivenheder, gadeteater og kunstudstillinger til madarrangementer.

”Festivalen byder hele ugen på kulturoplevelser for hele familien. Her er store udendørs koncerter med alt fra folk og country til rock, og mens man bevæger sig gennem de hyggelige gader i Malmø, vil man blive mødt af hyggelige gadeevents, lækre madboder fra hele verden, sjove legearealer til børnene og smukke kunst- og designudstillinger,” siger Pella Stöm, projektleder og festivalchef for Malmøfestivalen og fortsætter:

”Vi har som noget nyt i år fordoblet festivalens børneområde, så der hele ugen er en masse forskellige arrangementer til børn i alle aldersgrupper – lige fra cirkusskole til trekamp og fægtning. Vi har i år flere temaer til børn, f.eks. er der om søndagen piratdag, og i Raol Wallenbergs park er der hele ugen et normbryder-program for unge, der handler om at blive udfordret og prøve ting, som man ikke har prøvet før.” siger Pella Stöm.

Nordens ældste gadefest
Festivalen så første gang dagens lys i sommeren 1985 og kan derfor kalde sig Nordens ældste gadefest. Allerede det første år var Malmöfestivalen en af de største begivenheder i byens historie nogensinde.

”I takt med, at festivalen er vokset, er antallet af danske gæster de seneste år steget markant. Danskerne er vilde med gadefest og har virkelig fået øjnene op for Malmöfestivalen, som med de mange forskellige typer af arrangementer både tiltrækker unge og gamle festivalgæster,” siger Pella Stöm.

For de danske festivalgæster er den korte transporttid særligt attraktiv med en togtur på blot 35 minutter fra Københavns Hovedbanegård til Malmø Centralstation, hvor mange aktiviteter kommer til at foregå omkring.

Fakta om Malmöfestivalen
Malmöfestivalen finder i år sted den 15.–22. august, og der er lagt op til ekstra underholdning, når festivalen fejrer 30-års fødselsdag. Ugen byder på 1.200 gratis arrangementer med alt fra musik, kunst og kultur til mad. Du kan finde hele programmet og mere information om festivalen på malmofestivalen.se/

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Bison
 John Masters Organics
 Cottonfield
 Dermalogica
 Peak Performance
 Odacité Skincare
 Andre artikler
Hella Joof - Om Lykke
Ikke kun som skuespiller, filminstruktør og forfatter ligger Hella Joof højt på skalaen over popularitet...
Læs mere
Svanesøen
En eventyrlig handling, smukke kostumer, musik og medrivende dans leveret af mange af de bedste balletdansere fra Rusland...
Læs mere
Rod Stewart kommer til Danmark
I forbindelse med udgivelsen af sit 30. studiealbum Blood Red Roses, tager Rod Stewart på turné...
Læs mere
Carmen
Oplev den udødelige opera med dens lidenskabelige kærlighedshistorie, uforglemmelige melodier og inciterende rytmer...
Læs mere
Dansk teatersucces spiller i Sydney Opera House
Det Kongelige Teaters opsætning af Ingmar Bergmans Scener fra et ægteskab har imponeret...
Læs mere
Copenhagen Summer Festival 2018
Den traditionsrige Copenhagen Summer Festival byder som altid på mange godbidder med...
Læs mere
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
Personlig Pleje
  Kropspleje
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Bil & Motor
  Bil Nyheder
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 RSS feeds
Modtag de seneste artikler, horoskoper m.m. via RSS
Oversigt for RSS feeds
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds